Искам да се извиня!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Искам да се извиня!!!

Мнение от plradev » 13 Ное 2008, 15:23

Искам да се извиня и благодаря на колега с черно Е60,който преди 30мин се хвърли на тротоара ,за да избегне удър с мен!!

Ситуацията се разигра на разклона за аерогарата на спускането от Младост към "Дружба".Една заспала оФца се насмете много яко точно преди разклона,сасече една кола която се включваше в лявата лента към Дружба (аз бях зад оФцата),аз тръгнах да я заобикалям отдясно,защото видимо беше решила,че ще се отклонява към летището.Обаче в последния момент спря точно на осевата линия между двете ленти на 3м. преди мантинела и на мен не ми остана място,поради което и аз спрях.В този момент видях как колегата с Е60-ката връхлита зад мен и поради голямата му скорост не успя да спре и се качи на тротоара.Дали е помлял някоя джанта не разбрах,зщото продължи след мен и движението не позволяваше да спрем,за да му се извиня...От цялата ситуация не успях да си изгоря клаксона :mhihi: :mhihi: ,дано и колегата да няма поражения по гумите и джантите!!!

Не знам дали влиза във форума ,но ми се видя младо момче и затова си позволих да пусна тема,надявайки се да я види!!!
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Ное 2008, 15:40

добре би било всички с БМВ да влизат във форума, но уви
а и тогава сигурно щеше да има 200 - 300 хил. потребителя минимум :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 13 Ное 2008, 15:44

ако случайно си забелязъл дали петичката е била дизеляк ... защо ли се досещам на кой е :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 13 Ное 2008, 15:47

само дано да не е била тая :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=117469

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Ное 2008, 15:55

Ами лошото е ,че не успях да видя нищо отличително,само в огледалата я виждах.А колегата добре се беше позасилил де :mhihi: :mhihi: .Дано няма поражения,който и да е !!
Изображение

Назад към Извън Темата