Пичове, откраднаха ми колата преди няколко дни в Младост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 31 Окт 2008, 12:38

ако е мерна някаде ще ти се обадя веднага
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 31 Окт 2008, 15:50

saint125 написа:ПИЧОВЕ , АЗ СЪМ ПОЛИЦАИ И СЪМ РАБОТЕЛ В КРАЖБИ НА МПС ДОСТА ВРЕМЕ , ДАВАМ ВИ ЕДИН СЪВЕТ - НЕ ЗАСТРАХОВАИТЕ МАРКАТА БМВ В ДРУГА КОМПЯАНИЯ ОСВЕН БУЛ ИНС И АРМЕЕЦ , ВСИЧКО ДРУГО СИ Е ВСЕ ЕДНО НЕЗАСТРАХОВАНО КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАЖБА НА ЦЯЛО МПС ПРИ НАС БИЛЕТИНА Е ПЪЛЕН САМО С ТАКИВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ , ДОРИ СИ ПОЗВОЛИХА ДА ТУПНАТ КОЛАТА НА НАШ КОЛЕГА , А ЗА КОЛЕГАТА КОФТИ ЩЕ ПОГЛЕЖДАМ И АЗ КАТО ПАТРУЛИРАМЕ

Искам да те питам колега, как мислиш ти като част от системата - адекватна ли е полицията при раследване на тези кражби или както ми се струва на мен, никой не смее никой да предприеме действия срещу крадците на коли и начина им на действие? Щото аз съм сигурен, че се знаят кои са.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 03 Ное 2008, 21:24

saint125 написа:ПИЧОВЕ , АЗ СЪМ ПОЛИЦАИ И СЪМ РАБОТЕЛ В КРАЖБИ НА МПС ДОСТА ВРЕМЕ , ДАВАМ ВИ ЕДИН СЪВЕТ - НЕ ЗАСТРАХОВАИТЕ МАРКАТА БМВ В ДРУГА КОМПЯАНИЯ ОСВЕН БУЛ ИНС И АРМЕЕЦ , ВСИЧКО ДРУГО СИ Е ВСЕ ЕДНО НЕЗАСТРАХОВАНО КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАЖБА НА ЦЯЛО МПС ПРИ НАС БИЛЕТИНА Е ПЪЛЕН САМО С ТАКИВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ , ДОРИ СИ ПОЗВОЛИХА ДА ТУПНАТ КОЛАТА НА НАШ КОЛЕГА , А ЗА КОЛЕГАТА КОФТИ ЩЕ ПОГЛЕЖДАМ И АЗ КАТО ПАТРУЛИРАМЕ

С кои компании (не) е пълен бЮлетина. Ако погледнеш внимателно ще видиш, че има доста откраднати коли и на БулИнс и на Армеец, да не говорим, че нито една от двете не е на първо място по най-малко откраднати коли. Дай да не заблуждаваме хората. Коли се крадат НА ВСИЧКИ КОМПАНИИ - едни повече, едни по-малко, но НЯМА компания без откраднат автомобил, застрахован при тях.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 04 Ное 2008, 1:37

shark написа:напоследък зачестяват кражбите на застраховани коли,на какво ли се дължи това,разбирам да се краде кола за 50 000 евро и на черно дасе продаде за 5 000 евро, ама тука май ги разчастват и продават в България

Съжалявам, колега......а това с кражбите всички се знаят и джамбазите и застрахователите в тая държава няма да има оправия НИКОГА!!! :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Ное 2008, 23:08

Сорри колега, но за МЛ аз сам от тия квартали няма да уточнявам кой, но често я забравям отключена, забравям и CDto вътре и нищо. Ти сигурен ли си че си с пълно каско /платено/, понеже бая пищат хората с забравено плащане. Ако си си ок с каското считай че ще получиш 80% след 6 месеца.
А някой се беше изцепил да си вземеш нещо Е90 ти само за застраховка триаа да даваш по 8000лв на година,. ако искаш да не пишеш пак такава тема.
Аи и дано са наркомани, или да ти искат пара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 11 Ное 2008, 1:37

Vlados написа:

С кои компании (не) е пълен бЮлетина. Ако погледнеш внимателно ще видиш, че има доста откраднати коли и на БулИнс и на Армеец, да не говорим, че нито една от двете не е на първо място по най-малко откраднати коли. Дай да не заблуждаваме хората. Коли се крадат НА ВСИЧКИ КОМПАНИИ - едни повече, едни по-малко, но НЯМА компания без откраднат автомобил, застрахован при тях.

През последната година няма откраднат автомобил застрахован при ЗПАД "Армеец".

Надявам се колегата да си вземе безпрепятствено обезщетението от застрахователната компания.
Специалист-Икономист

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 11 Ное 2008, 11:29

така си е , армираните не ги пипат :D Темата според мен се изчерпа като важна...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Ное 2008, 11:40

Хора, ни една кола от такъв ценови калйбър няма да я видите, тия коли кат ги гепат и изчезват за два часа. Що си мислите, че като е открадната от Младост ще я видите месец и половина пак там. А повечето погледнаха ли, че темата е от 22 Септември или пишат по инерция? И що все говоритге глупости, че колата ако била еди къде си, няма да я пипнат? Не мви ли стана ясно, че това беше навремето когато идваха и ти казваха, дай пари ние ще пазим? Сега не е така, въпреки, че Булинс е бившата Сик, това неозначава, че ще ти пазят колата. Просто като стане щета плащат, като има кражба, плащат, толкоз, на пръв поглед е като в белите държави. Сега, доколко злоупотребянат и те си прибират колите е друг въпрос.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Ное 2008, 23:24

vodkarulez написа:През последната година няма откраднат автомобил застрахован при ЗПАД "Армеец".

Надявам се колегата да си вземе безпрепятствено обезщетението от застрахователната компания.

Колега, стига с тези глупости де... Само в София откраднатите коли, застраховани в Армеец от началото на годината са двуцифрено число, далече над 20 и НЯМА голяма застрахователна компания с по-малко от тази цифра.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата