Международни шофьорски книжки от USA
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Международни шофьорски книжки от USA
Здравейте!
Нека който знае нещо свързано с международните шоф. книжки издавани от САЩ да сподели инфо. Трябва ми такава книжка за няколко месеца за ползване в БГ
1) От къде се изкарват
2) Какви документи са необходими
3) Колко струва
Аз намерих само този линк: ЦЪК
От нялко места чух за познати които са се сдобили с такива книжки и могат да минават без много препирни с нашенските полицаи.
Благодаря предварително!!!
Нека който знае нещо свързано с международните шоф. книжки издавани от САЩ да сподели инфо. Трябва ми такава книжка за няколко месеца за ползване в БГ
1) От къде се изкарват
2) Какви документи са необходими
3) Колко струва
Аз намерих само този линк: ЦЪК
От нялко места чух за познати които са се сдобили с такива книжки и могат да минават без много препирни с нашенските полицаи.
Благодаря предварително!!!
Последна промяна leTransporteur на 11 Ное 2008, 20:50, променена общо 1 път
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21

американците не са никви да дават право да се кара с тяхна книжка в чужда държава.
тя не е американска, а международна ... вземи чети кво пише човека
вадят ги в ню иорк, пращаш чек за $50 и копие на Бг книжка и те ти я вадят ... ще взема телефона и ще ти го пратя тук
едит: аа то го пишело телефона в линка .. да това е 1-847-854-8156
в чикаго е
вадят ги в ню иорк, пращаш чек за $50 и копие на Бг книжка и те ти я вадят ... ще взема телефона и ще ти го пратя тук
едит: аа то го пишело телефона в линка .. да това е 1-847-854-8156
в чикаго е
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

magareto_yori написа::mhihi: с тва най много да си навлечеш неприятности
американците не са никви да дават право да се кара с тяхна книжка в чужда държава.
С Американска книжка можеш да караш навсякъде, както и с Българска. Трябва обаче да се носи и паспорта, защото има някакво ограничение във времето.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
абе чета аз.пише че е международна ама издавана в Америка,само в Америка,демек е Американска,а с българска книжка в Щатите можеш да караш толко колкото и без книжка,щото ако примерно предизвикаш птп ще те угъзят мноо яко
http://www.idlforyou.com/faq.html
ей го,чети,превеждай си,и си прицени сам
за мен е един начин да ти земат $50
успех!
http://www.idlforyou.com/faq.html
ей го,чети,превеждай си,и си прицени сам

успех!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
ja написа:С Американска книжка можеш да караш навсякъде, както и с Българска. Трябва обаче да се носи и паспорта, защото има някакво ограничение във времето.
Абсолютно не - с българска не навсякъде можеш, изисква се тая интернешнъл книжката в много от другите страни

А относоно това в Бг с каква можеш и с каква не....... с квато имаш - такава

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Няма ли някой колега, който кара с такава книжка?
Проблема е че един приятел остава без книжка и търси варянт да кара легално в страната?Всякакви варянти с врътки в кат са изчерпани.
Проблема е че един приятел остава без книжка и търси варянт да кара легално в страната?Всякакви варянти с врътки в кат са изчерпани.
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
M2PR написа:ja написа:С Американска книжка можеш да караш навсякъде, както и с Българска. Трябва обаче да се носи и паспорта, защото има някакво ограничение във времето.
Абсолютно не - с българска не навсякъде можеш, изисква се тая интернешнъл книжката в много от другите страни
А относоно това в Бг с каква можеш и с каква не....... с квато имаш - такаваможе и някоя собствено производство
![]()
Къде се изисква? В Америка нямаш проблем с БГ книжка в рамките на престоя си... ако ше оставаш ти трябва тяхна иначе няма проблем.
А в България съм проверил и по закон можеш да караш а Американска книжка, пак в рамките на престоя си но трябва да носиш и паспорт.
До като ти изтече визта,но не е проблем да отидеш в Чикаго и да си изкараш американска за 6 години,даже като те скъсат можеш след два часа пак да се явиш на изпит.ja написа:magareto_yori написа::mhihi: с тва най много да си навлечеш неприятности
С Американска книжка можеш да караш навсякъде, както и с Българска. Трябва обаче да се носи и паспорта, защото има някакво ограничение във времето.
evans написа:До като ти изтече визта,но не е проблем да отидеш в Чикаго и да си изкараш американска за 6 години,даже като те скъсат можеш след два часа пак да се явиш на изпит.ja написа:magareto_yori написа::mhihi: с тва най много да си навлечеш неприятности
Точно

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
в бг може и да карш с "копие" от визата в паспорта.
А сега по темата някой купувал ли е книжка от тия че аз го обмислям тоя вариант, само не можах да разбера как да се свържа с тях с бг телефона не става определено
А сега по темата някой купувал ли е книжка от тия че аз го обмислям тоя вариант, само не можах да разбера как да се свържа с тях с бг телефона не става определено
12 мнения
• Страница 1 от 1