Bugatti Veyron + top speed дискусия
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аве хора,нито един от тези автомобили,които обсъждате не става за нищо.Та те багажниците им кат кибритени кутиики.
Ако не ми вярвате питайте Ауто билд!
Ако не ми вярвате питайте Ауто билд!

Ти не си я купуваш, за да мъкнеш бурканите от село в неделя следобед
.
Американските мускули може да са с повече коне, но нямат кой знае каква аеродинамика. В завой как се влиза с това нещо?
Преди време бях гледал някакво клипче, май Топ Гиър епизод, където се състезаваха Вайпър с някакво БМВ. На правите Вайпъра правеше по два икаруса на БМВто, но познайте какво ставаше на завоите. В крайна сметка май свършиха наравно.

Американските мускули може да са с повече коне, но нямат кой знае каква аеродинамика. В завой как се влиза с това нещо?
Преди време бях гледал някакво клипче, май Топ Гиър епизод, където се състезаваха Вайпър с някакво БМВ. На правите Вайпъра правеше по два икаруса на БМВто, но познайте какво ставаше на завоите. В крайна сметка май свършиха наравно.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
абе понавървява си да ви кажа
http://vbox7.com/play:565320dd

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
хахаха,щом и Манекена успя да го надбяга...no coment.А той далеч не е най-бързия човек.Нали знаете какво може Светкавицата

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4