Търся строителна фирма за Елин Пелин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Търся строителна фирма за Елин Пелин

Мнение от alexsch » 29 Окт 2008, 12:19

Та значи ситуацията е следната- имам една къща на територията на община Елин Пелин и искам да я достроявам- да направя към нея баня + WC. Имам идеи как да стане, но ми трябва някой, който да разбира от тия работи- т.е. строителна фирма- да направи проект, да каже става / не става и колко парици ще чини начинанието. Ясно, че зимата не са правят такива работи, но все пак искам на пролет да е ясна концепцията....ако някой е правил такива работи- приемам съвети всякакви!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 29 Окт 2008, 12:49

Незнам дали ще ти е от помощ, но винаги питай първо чичко Гуугъл, дава доста информация :mhihi: >>

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1 ... 0%B5&meta=

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 29 Окт 2008, 12:55

Колега, :winky: , това с гугъл-а ми е ясно! обаче ми се иска да е някой, при който да има личен контакт, или някой дето го е ползвал да ми го препоръча! иначе така от гугъл-а си намерих майстор дето да ми монтира кенефа у нас и така го сложи, че течеше вода между казанчето и чинията- обаждам му се аз- оня вика - всичко е ОК, казмав не е ОК, той ще дойда да го оправи...чаках го два дни да дойде и накрая се принудих аз да го оправям- оказа се, че е загубил едно уплътнение, докато го купя, монтирам, и оправя изхабих: две торби нерви, една туба бензин, един работен ден и каса бира с два лексотана! та затова не искам така!

Потребител
Аватар

Мнение от lil2 » 06 Ное 2008, 14:24

Назад към Извън Темата