Нотариус - помощ
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Нотариус - помощ
Случаят е следният, купих мотор, но понеже не са му плащани никакви данъци, та ми трябва някъде да си го прехвърля само нотариално.
Плащане, почерпка, всичко каквото поискате за услугата, само да свършим работа.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Re: Нотариус - помощ
публично няма кой да ти кажеbigmurzi написа:Случаят е следният, купих мотор, но понеже не са му плащани никакви данъци, та ми трябва някъде да си го прехвърля само нотариално.

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Колега внеси му данък за 1 година или 6 месеца (последната) по банков път и ти е чиста работата... И без тва после за регистрацията в КАТ мисля че също искаха тая бележка... По-добре си оправи нещата и да си изряден 

Последна промяна kOnPuBkA на 05 Ное 2008, 15:08, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
kOnPuBkA написа:Колега внеси му данък за 1 години или 6 месеца (последната) по банков път и ти е чиста работата... И без тва после за регистрацията в КАТ мисля че също искаха тая бележка... По-добре си оправи нещата и да си изряден
Аз така се преебах и не ми я искаха в кат, колата беше от същия град, така че имайте в предвид

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
bobi_maxo написа:kOnPuBkA написа:Колега внеси му данък за 1 години или 6 месеца (последната) по банков път и ти е чиста работата... И без тва после за регистрацията в КАТ мисля че също искаха тая бележка... По-добре си оправи нещата и да си изряден
Колега(колежке), не плащам и няма да плащам!
Еми колега избора е твой. Но пък и нотариуса си е в правото да те върне... Всеки си решава сам за себе си, то е хубаво да правим на пук на държавата и аз не виждам смисъл да им плащам данък, ама като ми трябва да си прехвърля колата все един път ще го внеса.

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:bobi_maxo написа:kOnPuBkA написа:Колега внеси му данък за 1 години или 6 месеца (последната) по банков път и ти е чиста работата... И без тва после за регистрацията в КАТ мисля че също искаха тая бележка... По-добре си оправи нещата и да си изряден
Колега(колежке), не плащам и няма да плащам!
Еми колега избора е твой. Но пък и нотариуса си е в правото да те върне... Всеки си решава сам за себе си, то е хубаво да правим на пук на държавата и аз не виждам смисъл да им плащам данък, ама като ми трябва да си прехвърля колата все един път ще го внеса.
Тук е страната на неограничените възможности!

ма може и да не го платиш мила колежке,всеки сам си избира

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
За можене всичко може
То затова държавата ни е на тоя хал
Сори, ама съм леко пристрастна по темата с нотариусите и така... Кви неща ми минават през ръцете
Та както казах всеки сам решава за себе си. Просто исках да подскажа на колегата вместо да се чуди кви схеми да прави с нотариуси и връзки и пари и т.н., малко по-лесен начин да си реши проблема

Сори, ама съм леко пристрастна по темата с нотариусите и така... Кви неща ми минават през ръцете

Та както казах всеки сам решава за себе си. Просто исках да подскажа на колегата вместо да се чуди кви схеми да прави с нотариуси и връзки и пари и т.н., малко по-лесен начин да си реши проблема

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
И аз така направих с последната кола, която продадох преди месец, не я бях обявявал в данъчното. Платих 24 лева по банков път на общината.
Единия Нотариус ме върна, при втория минах
Единия Нотариус ме върна, при втория минах

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Stanchev написа:на петте кюшета нема те върнат
Абе на тия пет кьошета май май цяла България си решава проблемите

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Виж колежката е права - отиди в обищната питай колко е данъка по принципа на такъв вид автомобил, те ти казват. Отиваш в банката и плащаш или отиваш при адвокат, който иска само декларация, че не дължиж данъци и готово!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
15 мнения
• Страница 1 от 1