Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
00Cool написа:Аз пък ви казвам 4е навсякаде има завистливи лайна но в БГ май са мнооооооооогооооооооооо
Преди 1 месец на братов4ед ми на е60ката предния капак , боядисва го преди седмица и 2 дена по късно отново хубаво дълбоко ндраскан, гаранция 4е е едно и съ6то пи6леме .
едит : но пък нбиеШ ли го пи6лемето после много сериозни проблеми изкл. сериозни
едит: баси 2 едит говоря за испания
ми няма да го биете вие, бе

- therumka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: да върви
_BmW_™ написа:леле колеги незнам аз взема ли си бимата най-после май ще трябва да седя с пушката на терасата !!! а и като се сетя и че съм в кв княжето и истръпвам двоито . Тука секи втори е толкова завислив че си нямате и на идея. С бащами имаме едно Пежо 405 но много го испънахме стана уникално преблаидисано с керамичен лак "уш не се дере" дабе даЧ точно както каза колегата даже лака неможа да исъхне и вече хоп една красива завислива чертичка от левия мигач до стопа !!! е как да не ги застреляш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм много луд и ако хвана някои от тези малки ходожници обещавам ви щеме пишат в весниците !!! ОБЕЩАВАМ ВИ !!! ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ВРЕМЕ ЗА РАСПЛАТА !!!!!!!!!!!!!
Колега, много неграмотно бе! То бива една-две гршки, ама всяка дума да е с грешка не бива!
Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
therumka написа:_BmW_™ написа:леле колеги незнам аз взема ли си бимата най-после май ще трябва да седя с пушката на терасата !!! а и като се сетя и че съм в кв княжето и истръпвам двоито . Тука секи втори е толкова завислив че си нямате и на идея. С бащами имаме едно Пежо 405 но много го испънахме стана уникално преблаидисано с керамичен лак "уш не се дере" дабе даЧ точно както каза колегата даже лака неможа да исъхне и вече хоп една красива завислива чертичка от левия мигач до стопа !!! е как да не ги застреляш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм много луд и ако хвана някои от тези малки ходожници обещавам ви щеме пишат в весниците !!! ОБЕЩАВАМ ВИ !!! ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ВРЕМЕ ЗА РАСПЛАТА !!!!!!!!!!!!!
Колега, много неграмотно бе! То бива една-две гршки, ама всяка дума да е с грешка не бива!
Много емоционално го приех и несъм гледал какво пиша Извинявам се

///M

Повече са лапета, дъртаци или някви пропаднали Не мислете, че един нормален човек ще се занимава... На мен преди един дядка ми хвана ръката, че малко място съм оставил (2 метра имаше) къде да минава, аз и с моите размери си викам тоя луд ли е...
Мога си представа, кво щеше да ми се случи с колата, ако ме нямаше до нея...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Пълно е с педали дето нямат пишки да дойдат при теб и в очите да ти кажат, че не ги кефиш. И аз като купих кабриото някой доброжелател ми се подписа и на предния и на задния капак за спомен
Такива микроби заслужават да бъдат съблечени голи, жигосани с големи букви "РАСИСТ" и пуснати в някоя циганска махала с вързани ръце за глезените и да видят що е то етническа толерантност

Такива микроби заслужават да бъдат съблечени голи, жигосани с големи букви "РАСИСТ" и пуснати в някоя циганска махала с вързани ръце за глезените и да видят що е то етническа толерантност

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3