Акт !?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Акт !?
Така,гледам че питат постоянно за разни случки с актове та да питам и аз ...
Брат с колата преди месец и половина примерно нз колко точно си кара,губи контрол и събаря 3 оградки от тези обезопасителните между платната за движение.Щети по колата както и да е ... външно лице няма,няма пострадали коли,няма пострадали хора само общински щети и пали и си заминава...Кара около 2 3 километра и спира там да пие кафе на един Шел и идват полицайте духа това онова за алкохол всички проверки всичко точно и му казват,че бяга.Пишат му акт и му взимат талона.Кара той месец с акт-а обаче месеца е изтекъл,никой не му е пращал призовки да си нови книжката щот е ясно,че ще му я вземат от 1 до 6 месеца за напъскането.От кога влиза в сила действието на наказанието,от деня на навършване на месеца(от деня на излизане на наказанието) или от деня в който иде да си вземе талона и си занесе книжката,защото го гледам си кара от 2 3 седмици с изтекъл акт ... Кво да прави да иде да го занесе и да почне да му тече наказанието или то вече си тече ?
Брат с колата преди месец и половина примерно нз колко точно си кара,губи контрол и събаря 3 оградки от тези обезопасителните между платната за движение.Щети по колата както и да е ... външно лице няма,няма пострадали коли,няма пострадали хора само общински щети и пали и си заминава...Кара около 2 3 километра и спира там да пие кафе на един Шел и идват полицайте духа това онова за алкохол всички проверки всичко точно и му казват,че бяга.Пишат му акт и му взимат талона.Кара той месец с акт-а обаче месеца е изтекъл,никой не му е пращал призовки да си нови книжката щот е ясно,че ще му я вземат от 1 до 6 месеца за напъскането.От кога влиза в сила действието на наказанието,от деня на навършване на месеца(от деня на излизане на наказанието) или от деня в който иде да си вземе талона и си занесе книжката,защото го гледам си кара от 2 3 седмици с изтекъл акт ... Кво да прави да иде да го занесе и да почне да му тече наказанието или то вече си тече ?
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Наказателното постановление влиза в сила след 7 дена откакто ти връ4ат постановлението през тези 7 дена имаш право да го обжалваш ако не го обжалваш влиза в сила,но брат ти пак има книжка и си кара докато не си остави доброволно или да му я изземат куките.когато ве4е книжката е в полицията от тогава запо4ва бавно да те4е предвидимото наказани,но брат ти пак може да си кара ама с 50 лева в документите
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
sonny написа:Наказанието влиза в сила когато си върне книжката, инак все едно не е наказание
Точно! Когато е лишаване от правоуправление, влиза в сила от дата на отнемане на книжката.
(...иначе кво, криеш се три месеца и не спираш да караш...)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
vili написа:бонго написа:sonny написа:Наказанието влиза в сила когато си върне книжката, инак все едно не е наказание
![]()
![]()
И аз така чакам си чинно 9 месеца и отивам доволен от живота да си взема талона ама кво
- Момче я си дай книжката и брой до 9 пак
![]()
![]()
![]()
![]()
Ма и ти леко си се преебал .. той я даде преди седмица някъде на 7-ми трябва да иде да си я вземе срещу заплащане на всички актове до момента .... кофти тръпка

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
SKISA написа:6 точки ми взеха и 50 кинта
Eбати, като беше по 10 точки,
два акта ми написаха за колан,
поне да бяха изчакали единия да е 6 точки..

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
кога ще дойде деня в който и аз ще си платя актовете
и ся ко от 6 месеца не сам ги проверявал 2-та ако ме фанат ко става 

14 мнения
• Страница 1 от 1