Някаква идея за решаване на 3D проблем

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Някаква идея за решаване на 3D проблем

Мнение от Gosho.p » 01 Ное 2008, 20:31

Колеги компютърджий .. нещо се случва със видео картата ми и не знам какво е ... при всяка 3D сцена полигоните на обектите се протягат на където им падне и става една бъркутия дето много ме притеснява ... така е с всяка игра която се опитам да играя и изобщо всичко триизмерно което се показва на екрана ми :( бате гугъл не знае абсолютно нищо по въпроса .. видях в някакви форуми че още някой е имал същия проблем преди 3 години и не е намерил решение ... преди 1 година като инсталирах виста имах такъв проблем но тогава преинсталирах AGP драйвъра и се оправи .. на XР-то преинсталирах драйвъри цял ден и нищо не постигнах. Дано някой от тук му хрумне нещо че много ме дразни това ...

Изображение

Изображение

Изображение
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Ное 2008, 21:30

Думнала RAM, RAM на видеото, overload-нато захранване...
Дай го в някой сервиз да ти тестват hardware-а един по един, както и дали стига достатъчно "сок" до видеото.
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 01 Ное 2008, 21:31

Виж дали ти се охлажда видео картата,защото мойта бившата преди да ми се разтече явно не е охлаждала и затова.Също така може да ти е проблем в ДиректХ-са(скупен да е) друго не се сещам за сега. :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 01 Ное 2008, 21:47

Преинсталирах за пореден път драйвъра на картата и се оправи дявол да го вземе ... изобщо не ми го побира главата след цял ден мъки не стана нищо а сега изведнъж се оправи ... проблема не е в РАМ-та или хардуеара като цяло щото проблема изникна веднага след преинсталация на OS при инсталиране на драйвърите .. колеги благодаря ви за помощта все пак :winky:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Ное 2008, 21:50

Аха...
Аз имах същия проблем с полигони, оказа се РАМ.
Както и да е де, важното е, че си намерил решение.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата