Някаква идея за решаване на 3D проблем
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Някаква идея за решаване на 3D проблем
Колеги компютърджий .. нещо се случва със видео картата ми и не знам какво е ... при всяка 3D сцена полигоните на обектите се протягат на където им падне и става една бъркутия дето много ме притеснява ... така е с всяка игра която се опитам да играя и изобщо всичко триизмерно което се показва на екрана ми
бате гугъл не знае абсолютно нищо по въпроса .. видях в някакви форуми че още някой е имал същия проблем преди 3 години и не е намерил решение ... преди 1 година като инсталирах виста имах такъв проблем но тогава преинсталирах AGP драйвъра и се оправи .. на XР-то преинсталирах драйвъри цял ден и нищо не постигнах. Дано някой от тук му хрумне нещо че много ме дразни това ...

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Думнала RAM, RAM на видеото, overload-нато захранване...
Дай го в някой сервиз да ти тестват hardware-а един по един, както и дали стига достатъчно "сок" до видеото.
Дай го в някой сервиз да ти тестват hardware-а един по един, както и дали стига достатъчно "сок" до видеото.
MORE BEER!
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Виж дали ти се охлажда видео картата,защото мойта бившата преди да ми се разтече явно не е охлаждала и затова.Също така може да ти е проблем в ДиректХ-са(скупен да е) друго не се сещам за сега. 

Преинсталирах за пореден път драйвъра на картата и се оправи дявол да го вземе ... изобщо не ми го побира главата след цял ден мъки не стана нищо а сега изведнъж се оправи ... проблема не е в РАМ-та или хардуеара като цяло щото проблема изникна веднага след преинсталация на OS при инсталиране на драйвърите .. колеги благодаря ви за помощта все пак 

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аха...
Аз имах същия проблем с полигони, оказа се РАМ.
Както и да е де, важното е, че си намерил решение.
Аз имах същия проблем с полигони, оказа се РАМ.
Както и да е де, важното е, че си намерил решение.
MORE BEER!
5 мнения
• Страница 1 от 1