BMW дискриминация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

BMW дискриминация

Мнение от stef4o_BMW » 01 Ное 2008, 20:27

Колеги здравейте: Пускaм тази тема за да ви покажа как дискриминират притежателите на тази марка коли.Понеже съм от Пазарджик и разбрах,че има форум за пазарджиклии решихме с един колега с БМВ да се регнем там.Още от самото начало започнаха с заяждането,и от страна на админите заключване на теми и триене на мнения,свързани с БМВ.Имаше хора където ни приеха добре за което съм им благодарен за късия престой там.Пускаме си тема БМВ,и започваме да си пишем да видим дали има други с баварки,след няколко часа започнаха и хубавите мнения от рода(обичам да наказвам беемвисти по светофарите,и т.н.)Както и да е разбрахме се за този проблем.След няколко дни пускам тема за анкетата (какво карат геьовете) с коментар:нищо лично,и да не ми се сърдят хората с голфове.Направо щяха да ме разспънат,и ми заключиха темата.След още 1-2 дни си пиша в темата БМВ,че си дрифта по завойте,и кръговите(поне се опитвам все още) във време в което не застрашавам околните,и попитах дали има други със задно да се съберем някаде на безопасно да си дрифтим,те започнаха:1-такива като теб много обичам,тел.ми е 160 направо ги вадя на пържоли... 2-ти къде се намираш да подстракаваш такива неща,в нашия форум и град тъкива работи са забранени... и т.н.След което получих БАН.
А сега вие кажете,че това не е дискриминация от собствениците на другите марки автомобили :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Ное 2008, 20:28

Завидници :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 01 Ное 2008, 20:36

Тия са пълни идиоти. Някои хора много завиждат и то за глупости. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 01 Ное 2008, 20:38

тея с голямо удоволствие ше им оспамя форума :mhihi:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Ное 2008, 20:43

Дай сега да се разплачем да сме ти съпричастни... :mhihi: :mhihi:
Абе вие осъзнавате ли се,че сте като некви 12 годишни хлапета...като пръднете и пускате тема да ни го споделите...бая банани ще трябва да се раздадат в тоя форум за да се върнем на старото дередже :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 01 Ное 2008, 20:58

Между другото няма чак толкова много храна във въпросната тема, хвърлих й един поглед. Доста от хората са добре настроени :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от stef4o_BMW » 01 Ное 2008, 21:01

///MapTo написа:Дай сега да се разплачем да сме ти съпричастни... :mhihi: :mhihi:
Абе вие осъзнавате ли се,че сте като некви 12 годишни хлапета...като пръднете и пускате тема да ни го споделите...бая банани ще трябва да се раздадат в тоя форум за да се върнем на старото дередже :evil:

Марто за твоите тъпи мнения говорехме май нали?Като не ти харесва темата стига да се..ш в нея.Е такива разбирачи като теб омазват на хората темите :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от stef4o_BMW » 01 Ное 2008, 21:03

Да да я се регни и пиши за БМВ и за малко дрифт довечера примерно,и ще видиш кво става :mhihi: Те изтриха хубавите мнения
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Ное 2008, 21:07

Ей палячо...фърли едно око на тая тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=115424 ...
Още не си знаел кво е означавало Е36,когато истинските ентусиасти спряха да пишат заради смешници като теб...омръзнало ми е да ви чета лигавите драми,честно ти казвам!
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Ное 2008, 21:08

И кво от това аз не мога да разбера?!!!
Първо какво ни интересува, защо смяташ че на някой друг освен на теб му пука, какво били казали Опелджиите в Пазарджишкия форум?!
Завистници били....дискриминация...глупости на търкалета....защо хората които карат БМВ се чувстват повече хора от останалите?
Като имаше една тема наскоро "За обикновените хора ли е БМВ" или нещо такова беше.....а защо смятате , че хората които карат БМВ са Необикновени, аз не мога да разбера...после що ви хранят по другите форуми и що ви дерат колите....ми продължавайте с тези тъпи деления и всички ще страдаме от това.....
Карайте си колите, обичайте си ги, ама аман от това джафкане по форумите кой е с по-великата кола, като и двете са 15 годишни....верно едната емблема няма нищо общо с другата, ама така само предизвиквате омразата и злобата на останалите....защо!?
Прекалявате малко.....и аз си обичам колата, и аз като видя БМВ на улицата все гледам за стикерче, да се порадвам, да се усмихнем,трепва ми в сърцето , ама недейте така....намразват ни всичките!!!!

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 01 Ное 2008, 21:09

дай да се регистрираме всички там и ше си дрънкаме само за БМВ та :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Ное 2008, 21:23

Аз пък виждам, че си пуснал тема, в която се оплакваш, че са те баннали в някакъв друг форум...
И като цяло не ми харесва накъде отиват нещата, нито пък виждам смисъл от темата.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата