Тъпите дилеми
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
И аз имам един в класа дето ги върши такива , пише ми се приятел, ама много ме дразни и не се и мъча да го отказвам... нека да порастне и да стане парцал и да осъзнае какъв гъзар е бил като малък...
Нз дали вече си алармирал по някакъв начин, но по добре й кажи право без никакви анонимности като й кажеш естествено да не казва от къде знае. А ти за всеки случей се приготви с някакви пособия за самоотбрана в случей че се случи нещо както ти разправяш. Въпреки че доста филмово ми се струва някой да се занимава с неговите проблеми. То точно тия наркоманчета не ги е*е от никой и от нищо...
Наистина без да казваш нищо е по-безопасния вариант , но ако си наистина загрижен е по-добре да споделиш. Защото момчето ще се замисли твърде късно...ако въобще се замисли
Нз дали вече си алармирал по някакъв начин, но по добре й кажи право без никакви анонимности като й кажеш естествено да не казва от къде знае. А ти за всеки случей се приготви с някакви пособия за самоотбрана в случей че се случи нещо както ти разправяш. Въпреки че доста филмово ми се струва някой да се занимава с неговите проблеми. То точно тия наркоманчета не ги е*е от никой и от нищо...

Наистина без да казваш нищо е по-безопасния вариант , но ако си наистина загрижен е по-добре да споделиш. Защото момчето ще се замисли твърде късно...ако въобще се замисли

M - The most powerful letter in the world
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
D3BEP написа:ineedmoney написа:D3BEP написа::)
Човекът просто иска да се хареса на преподавателката си и ви пита дали ще се получи
Според мен, колега, нема да се получи
явно наистина не разбираш за кво иде реч тука...
боли ме *** дали ме харесват преподавателите
Възможно еАз като цело не се сещам.
Чекай да ти кажа. Учиш в Плевен, медицина някаква. Има снимана колата ти с номера й, сигурно ако се поровя и твоя снимка ше намеря и името ти.
Ако аз го потърся тоя човек, ше го намеря. Требва ни преподвателка с 16 годишно момче.
И, в крайна сметка ни питаш тука: какво?
Питаш ни дали да не алармираш преподавателката ТАЙНО.
Понеже си загрижен за явното да не те намерят НАРКОДИЛЪРИТЕ.
Правиш го, защото си силно загрижен за напълно непознат(по думите ти) човек, без да те интересува, че всъщност му се бъркаш в семейството.
Значи, ако наистина темата е толкова безобидна, колкото се опитваш да изкараш, то анкетата е излишна и глупаво си постъпил,приятел...
Глупаво, щото форума се чете от хора от цяла България и включително от Плевен.
ПП. А това, което си написал за коката може да бъде вярно, но е по - важно с какви дози и каква честота се приема. Това, което цитираш е от някой предкомунистически учебник по наркотичните вещества или анестезия... То може да е вярно и за алкохола, сигурно и за тютюна.
добре бе Шерлок като ти се прави на детектив търси ако мислиш че морето е до колене! А колкото до "няквата" медицина като дойдеш да те лекувам ще ти я обясня!
Въпроса ми е следния към теб обаче...ако имаш син който се друса и ти по някаква причина не си забелязал това (дори да му осигуряваш всичко на това дете) и някой човек дори случаен да е ти каже че детето ти се друса кво ще направиш? няма ли да ти е от полза тва а не да се опитваш да го лекуваш после 10 години и нищо да не стане от него като човек щото не си го забелязал ти като родител!
е на тоя въпрос ми отговори!
и понеже се мислиш за супер разбирач по тема симптоматика на наркотичните зависимости ще споделиш ли за влиянието на хероина примерно

ааа и да не забравя.....данните са от "Drug abuse treatment" написан от проф.Пол Вербанк ->Белгия както и съавтори от Дания Великобритания и Латвия година 2007 както каза ти

приятно изкарване с линиите
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
То кво да му помагаш.. то вредно вредно ама то му хубаво беее оставете го намира момчето той сам ще се издъни въпреки ,че гласувах ДА,така ще му помогнеш май не съм много на това мнение той ако иска ако ще майка му и нозрите и устата да му зашие той в г*за ще си ги ръга и пак ще се друса така ,че по добре разговаряй с него! 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
с моя глас стана точно 50 на 50
Гласувах с "НЕ се занимавай",каквито и да са ти мотивите.
П.С. (с колко смс-а може да изгоним наркОмана от къщата
)

П.С. (с колко смс-а може да изгоним наркОмана от къщата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Къв си ти да се месиш в живота му? Едно е да си го видял да опъне една някъде, друго е да го виждаш, че се убива по едноседмични партита и темподобни. Ако е втория случай, първо поговори с него ама сериозно, имам приятели, които са минавали на херо и няма връщане, каквото и да ми говорят.
Има и такива които си цъкат, защото им се спи, имат работа или просто искат да си отрежат главата.
Но ти нямаш право да се месиш толкова грубо в живота на момчето. Майка му нищо няма да направи, но ще го загубиш завинаги за приятел и може пича да се подкара по-здраво да лупа.
Има и такива които си цъкат, защото им се спи, имат работа или просто искат да си отрежат главата.
Но ти нямаш право да се месиш толкова грубо в живота на момчето. Майка му нищо няма да направи, но ще го загубиш завинаги за приятел и може пича да се подкара по-здраво да лупа.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами колега, дето ти требат пари, нищо не съм писал за специалността ти, щото не съм я търсил, затова писах някаква, не знам какви ги плещиш. Едно време го викаха колеж това чудо в Плевен, или там каквото беше... А лекари си имам достатъчно, благодаря за пожеланието. Обикновено завършват в София, Варна, Пловдив...
Понеже си вишист, че и лекар, съм изненадан, че аз трябва да ти напомням, но цитат не се прави така. Казва се книгата, името, страницата и преводът чий е в твоят случай.
За да сме сигурни че е тази книга. Не че е важно. Може и от нея да е. Казвам само, че не е това информацията, която да ни споделиш. Това, дето си дал, както казах и за тютюна може да важи.
И искрено ме изненада с въпроса ти. Говорим за амфетамини и ти ми буташ хероина??? Ами той е опиум приятелю, съвсем друга група ,а всеки уважаващ себе си лекар трябва да познава амфетамините. С тях съживявате умрелите, приятел. Ползвате ги в реанимацията, с други думи. А опиумите? Тях ги ползвате в анестезията. Знаеш ли ги тея елементарни неща или не ги знаеш? Недей ми преписва учебниците, ако имаш да казваш нещо, казвай. И най хубуу май: недей ме изпитва, щото сам се излагаш.
Аз ти казах само, че или сам се правиш на канарче, или не ти е таква целта на темата, както скандализира обществото тук.
И не виждам аз какво или кого да търся? Правиш се пак на глупав вероятно. Аз ти казвам ,че и аз мога да го намеря. На, сложи 1000 кинта, ако трябва ше претърся и съприслужните медицински колежи и зъботехници в Стара Загора и ше намеря преподавателката за тея пари. Прати ги на СКИСА за арбитър. А чудно ако те чете някой, дето има общо с тея университети и хора, дали пък няма нищо да намери.
И ко прайм?
Спорим.
Ае, със здраве. Твоя си е темата. Естествено, не си длъжен да признаваш очевадното.
Понеже си вишист, че и лекар, съм изненадан, че аз трябва да ти напомням, но цитат не се прави така. Казва се книгата, името, страницата и преводът чий е в твоят случай.
За да сме сигурни че е тази книга. Не че е важно. Може и от нея да е. Казвам само, че не е това информацията, която да ни споделиш. Това, дето си дал, както казах и за тютюна може да важи.
И искрено ме изненада с въпроса ти. Говорим за амфетамини и ти ми буташ хероина??? Ами той е опиум приятелю, съвсем друга група ,а всеки уважаващ себе си лекар трябва да познава амфетамините. С тях съживявате умрелите, приятел. Ползвате ги в реанимацията, с други думи. А опиумите? Тях ги ползвате в анестезията. Знаеш ли ги тея елементарни неща или не ги знаеш? Недей ми преписва учебниците, ако имаш да казваш нещо, казвай. И най хубуу май: недей ме изпитва, щото сам се излагаш.
Аз ти казах само, че или сам се правиш на канарче, или не ти е таква целта на темата, както скандализира обществото тук.
И не виждам аз какво или кого да търся? Правиш се пак на глупав вероятно. Аз ти казвам ,че и аз мога да го намеря. На, сложи 1000 кинта, ако трябва ше претърся и съприслужните медицински колежи и зъботехници в Стара Загора и ше намеря преподавателката за тея пари. Прати ги на СКИСА за арбитър. А чудно ако те чете някой, дето има общо с тея университети и хора, дали пък няма нищо да намери.
И ко прайм?
Спорим.
Ае, със здраве. Твоя си е темата. Естествено, не си длъжен да признаваш очевадното.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
от всичките тия общи приказки дето ми ги каза тука, които си го чул сигурно от толкова "запознати" като теб не ми отговори на конкретния въпрос в крайна сметка.....
и не съм тръгнал да те изпитвам ти сам сподели знанията си които очевидно са толкова повърхностни колкото всъщност е нормално за хора неработещи в тази сфера и когато се опитах да те поправя ти се направи на велик....въдичката с хероина беше успешна и ти се закачи като за пореден път "блесна" със знания ама да спрем глупавия спор щото всеки е прав за себе си
и не съм тръгнал да те изпитвам ти сам сподели знанията си които очевидно са толкова повърхностни колкото всъщност е нормално за хора неработещи в тази сфера и когато се опитах да те поправя ти се направи на велик....въдичката с хероина беше успешна и ти се закачи като за пореден път "блесна" със знания ама да спрем глупавия спор щото всеки е прав за себе си
Последна промяна ineedmoney на 31 Окт 2008, 19:52, променена общо 2 пъти
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Пусни си отделна тема за наркотиците и там ще си пишеме.
Радвам се, че в нашата страна има млади хора, при това медицински лица, дето са толкова горещи противници.
Радвам се, че в нашата страна има млади хора, при това медицински лица, дето са толкова горещи противници.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ха, гледай ти, дървеният философ се е завърнал...
И този път ли ще се опитваш да ни пълниш главите със своята многословност (голословност) или ще го караме по-продуктивно? Така като гледам - май пак ще е старата песен на нов глас. Да ти кажа само, че главата вече ме боли и без твоите драсканици.
И да - момчето чу достатъчно, ако ви се говори за наркотици, направете си нова тема. Ако пък ви се струва, че има интересни мнения тук, които бихте искали да дискутирате - ще разделя темата.
И този път ли ще се опитваш да ни пълниш главите със своята многословност (голословност) или ще го караме по-продуктивно? Така като гледам - май пак ще е старата песен на нов глас. Да ти кажа само, че главата вече ме боли и без твоите драсканици.
И да - момчето чу достатъчно, ако ви се говори за наркотици, направете си нова тема. Ако пък ви се струва, че има интересни мнения тук, които бихте искали да дискутирате - ще разделя темата.
MORE BEER!