Стационарен телефон от Cabletel

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Стационарен телефон от Cabletel

Мнение от E-31 » 30 Окт 2008, 17:54

Някой ползва ли и има ли отзиви? Офертата им звучи добре - 28лв за ТВ + телефон, обаче като им знам качеството на кабелната и се чудя... ЕВРОКОМ са сходни като пари, за тяхната телевизия не знам за качество. Обаче и двете фирми правят циганията да искат да подпишеш 1годишен договор ако ползваш тая двойна услуга. Мтел па други цигании правели за стационарни телефони - като те търсят на "домашния" ората си плащат като за жисием. Та някой ако се е сблъсквал да каже варианти за стационарен телефон в София, освен БТК-то :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 30 Окт 2008, 18:56

В офиса от 1 г. ползваме троен пакет на Евроком и като цяло съм доволен.
Проблемите са: много са неурентирани горките :mhihi: НЕ МОЖЕ да изпращаме факсове, защото не поддържат VІ№_////=:%="%++ функция :mhihi:
Но като цяло съм хепи с тях
Телефонията е без проблем, интернета е ок / ползвам най-бързият им вариант /, кабелната също е ок
Смятам вкъщи да мина на троен пакет към Cabletel пък ще видим...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 30 Окт 2008, 19:07

Ползвах известно време тази услуга "Трипъл Плей" мисля, че беше. Интернет, кабелна телевизия и телефон. Даже два можеше да си сложиш ако искаш, с 480 започват. Доста евтино в сравнение с БТК. Интернета им е зле, та са замислих за по-добър. После установих, че не ми трябва изобщо стационарен телефон в къщи. В офиса имам 7-8, и този в къщи не го ползвах изобщо, роднини извън София нямам, само мобилката ... Кабелната им, ако не си с по-голям телевизор ще е ОК... Аз се отказах, но като цяло е добра офертата. Ако водиш много разговори на стационарен и не си претенциозен към интернета.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 30 Окт 2008, 22:27

barty написа: НЕ МОЖЕ да изпращаме факсове, защото не поддържат VІ№_////=:%="%++ функция :mhihi:

Т.38 :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 31 Окт 2008, 1:04

Евроком ДА, но от Cabletel с 200 бягай

Назад към Извън Темата