Всички трябва да знаем това:

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 30 Окт 2008, 14:50

[quote="///peter"][/quote]

Абе и аз се чудих дали да коментирам, ама айде от мен да мине ще кажа 2 думи. :mhihi:
България губи войната защото:
Започва на страната на Оста!
Сваленото "фашистко" правителство(разбирай Борис 3), означава че България е загубила!
Аз не виждам защо България трябва да е спечелила войната ? :shock:
Русия не е идвала на власт с взривове и прочие, куршума между очите на Борис 3 и ... толкоз, сега отделни "терористични" атаки е имало не от Русия, а от недоволни граждани. Нали знаеш, че България почти веднага праща войски срещу Хитлер, след сваляне на правителството. Това как ще стане, ако не са на власт руснаците, или поне правителство което ги подкрепя ?
България не праща нищо, защото няма почти нищо и Хитлер го знае, България първата световна е загубила много, страшно много, освен територии, икономически санкции и т.н.. не случайно е имало КРИЗА! Хитлер го е знаел, България започва да се развива военно чак след като влиза на страната на Хитлер!!! България е нямала грам войска!! С помоща на Хитлер, се създава армия, техника и т.н..
България не влиза на старана на Оста защото е имало нацистко правителство, а за да го върне на онези който и са и наложели санкции от Първата Световна!!
Ньойски договор, като прочетеш и ти става ясно веднага, защо Борис 3 е избрал Хитлер! Версайски договор като прочетеш и става ясно защо Хитлер е бил фанатизиран и не ни е смятал за врагове, защото "нашия" договор е почти идентичен с тяхния! България 1-вата световна ти е ясно на коя страна е била нали, то между другото 1-вата и 2-рата световна също имат доста прилики просто мащабите са по-малки!
Хитлер преди да отиде на власт е знаел бъдещите си врагове!

[steeN] Германия към този момент не плаща нито една стотинка за каквото е да било. Дори наскоро в нетинфо, четох че някакво семейство, колко пари искало от Германия забравих... :shock: От Германия просто се чува "ши на извинявате, ама имаме договор който ни пази от репарации." Германия ако плати сега на един човек само и ще последва една голямааааааа вълна. :mhihi: Почти всеки е загубил нещо от втората световна и спокойно може да съди Германия, но ООН не позволява.

Тука прочетох и други работи какво направил Хитлер колко напреднал и т.н. Гледал съм много филми и чел що годе доста за втората световна война! Хитлер напредва бързо но не се укрепва стратегически! На една пръдня от Москва им свършиха провизиите слабо укрепени и "контраатаките" на Русия ги връща директно в... Берлин! Някой по-запознат може ли да ми каже защо Сталин на една плюнка разстояние от Берлин нарежда да се спре "офанзивата" и да се укрепят позициите ? Защото е знаел грешката на Хитлер !! Изморени войници напредвали сумати км през кара-батаците, без провизии - атакуващи най-силно укрепите градове е чиста грешка който Хитлер е направил, а Сталин се е получил от нея! Това е накратко, Амин! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2008, 15:00

А за турците - доста грешна представа имаме за тях май - тип черен анадолец с мустак . Търците са БЕЛИ , някои от тях със светли коси и очи . Един турчин , на улицата много трудно можеш да го познаеш , че е такъв . Аз мислех един турчин за Англичанин в продължение на 1 месец ... Всичката омраза идва от робството и брутализма им в миналото.Турция доста напред върви и си мисля , че като комшии може доста взаимоползи да извлечем.
Меди Доган обаче само пречи на този процес , като налива масло в огъня , разделя хората и публично се изказва - КОРУМПИРАН СЪМ И КАКВО ??? Просто трябва да си дойде Костов пак и да му ебе майката , както преди 10ина години , го прее*а и оня тръгна да води онова,магаре некадърно - царя . Хубаво , че идва Бойко , каквото и да прави , не вярвам да се нагъзи на Меди , както правят комунягите и ония дет са от кол и въже (жълтите)
Последна промяна acho.rs на 30 Окт 2008, 15:02, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Окт 2008, 15:01

rever написа:Тука прочетох и други работи какво направил Хитлер колко напреднал и т.н. Гледал съм много филми и чел що годе доста за втората световна война! Хитлер напредва бързо но не се укрепва стратегически! На една пръдня от Москва им свършиха провизиите слабо укрепени и "контраатаките" на Русия ги връща директно в... Берлин! Някой по-запознат може ли да ми каже защо Сталин на една плюнка разстояние от Берлин нарежда да се спре "офанзивата" и да се укрепят позициите ? Защото е знаел грешката на Хитлер !! Изморени войници напредвали сумати км през кара-батаците, без провизии - атакуващи най-силно укрепите градове е чиста грешка който Хитлер е направил, а Сталин се е получил от нея! Това е накратко, Амин! :mhihi:

Грешки е имало много, но това са и минусите на блитзкрига на големи територии.. няма как, а за контра атаката която връща към Берлин директно, не е точно така и ти го знаеш... Да не говорим и за румънците които на практика само май се пречкат на бойното поле. Муниции не бих казал че липсват толкова, колкото проблема е липсата на бронемашини и авиация

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Окт 2008, 16:26

а бе що ли ми се струва ,че се проповядват некви бледи идеологии тука!!
ако бех мод или админ тая тема заминаваше у коша на мига!! случайно некой да е чувал ,че тва е незаконно!!!?!?! случайно некой да си прави сметка ,че с тва незаконно нещо може да бъде свързан клуба и форума ни!?!? или требва да ни изтипосат утре у некой вестник как бмв-ентусиастите са нацисти ,неофашисти или не знам си кви....!?!?
петре,земи тия работи си ги разисквайте на сбирките ако си имате такива ,щото тва е се едно да говорим дали па не е правилно владо кузов да зеем да го наградим ,щото се пак не е ебал много малки деца под 3 годинки....!! а...!?то не е имало много концлагери и не са пърлили много народ вътре-просто не са работили на пълна пара...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Окт 2008, 16:32

SKISA написа:а бе що ли ми се струва ,че се проповядват некви бледи идеологии тука!!
ако бех мод или админ тая тема заминаваше у коша на мига!! случайно некой да е чувал ,че тва е незаконно!!!?!?! случайно некой да си прави сметка ,че с тва незаконно нещо може да бъде свързан клуба и форума ни!?!? или требва да ни изтипосат утре у некой вестник как бмв-ентусиастите са нацисти ,неофашисти или не знам си кви....!?!?
петре,земи тия работи си ги разисквайте на сбирките ако си имате такива ,щото тва е се едно да говорим дали па не е правилно владо кузов да зеем да го наградим ,щото се пак не е ебал много малки деца под 3 годинки....!! а...!?то не е имало много концлагери и не са пърлили много народ вътре-просто не са работили на пълна пара...!!!

Не законно е в Германия, а в САЩ например има регистрирани политически партии :shock: пак не си подготвен добре...
И пак не четеш, идеология тук никъде не се "проповядва", аре другия път като пишеш поне го прави с мисъл за какво се говори изобщо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Окт 2008, 18:19

не съм съгласен, че не плащат... http://www.dw-world.de/dw/article/0,214 ... 79,00.html

The fund was created by legislation passed by the German government in 2000 after years of debate. It started processing claims the following year. The fund was endowed with 5.1 billion euros ($6.7 billion), with the money coming equally from both the German government and companies such as Volkswagen, DaimlerChrysler, Bayer and Deutsche Bank, who profited from forced labor during the war.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 30 Окт 2008, 19:16

Не ми харесва накъде отива темата момци, заключвам...
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата