Да пазим безсмъртните!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 28 Окт 2008, 17:13

Без смъртните, ако са безсмъртни не виждам защо трябва да ги пазим. По-скоро трябва да се пазим от тях, а не да пазим тях.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 28 Окт 2008, 18:53

Bogat-Beden написа:
menchev написа:
Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи?? :evil: Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента... :no: И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите :help:

много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете! :twisted:
Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко? ;) трябва само да минеш интервюто успешно -Изображение,като гледам нямаш проблем с дупеподлагането... :mhihi: :mhihi: ;)

а вее ей селски БЕК,нито им се мазня,нито съм искал да работя при тях,нито пък сега работя за тях,всичко това го написах,защото съм прав,в тази държава вместо да се радваме на хората които успяват,ние им завиждане и докато е пълна държавата ни с такива боклуци като теб,никога няма да се оправим.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 28 Окт 2008, 18:58

Bogat-Beden написа:
menchev написа:
Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи?? :evil: Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента... :no: И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите :help:

много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете! :twisted:
Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко? ;) трябва само да минеш интервюто успешно -Изображение,като гледам нямаш проблем с дупеподлагането... :mhihi: :mhihi: ;)

И драги ми Смехурко,това че ти си с втори клас,не означава че и хората са така,аз имам висше образование,за разлика от повечето абуригени като тебе които развалят форума на хубавата марка БМВ,хайде стой си в София Окръг или на село и си гледай патките там,а не знай кое как е :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 28 Окт 2008, 19:24

menchev написа:
Bogat-Beden написа:
menchev написа:

а вее ей селски БЕК,нито им се мазня,нито съм искал да работя при тях,нито пък сега работя за тях,всичко това го написах,защото съм прав,в тази държава вместо да се радваме на хората които успяват,ние им завиждане и докато е пълна държавата ни с такива боклуци като теб,никога няма да се оправим.

братче кажи как се изкарват парите
what a helluva ride

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2008, 19:26

Изображение
menchev написа:аз имам висше образование....
:mhihi:
така ли изразихте радостта от Оксфордската си диплома,Мр Св.Власовски Капацитет?Изображение :mhihi: :mhihi:
:1: :1:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 28 Окт 2008, 19:30

Егаси забавната тема ша са нацепа от смех :mhihi:
Бая се отклонихте от темата ми се струва :?:

Предишна

Назад към Извън Темата