Някой да препоръча Нова година в Египет?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Друг важен фактор : Пазете си жените, най-вече ако имат по-бяла кожа или пък са с руса коса, многоооо им налитат 

Бях в Египет преди 2 години, и да ви кажа че не Кайро а Хургада е мястото ! Всеки хотел под 5 звезди НЕ си заслужава парите....около 700 евро ми излезе за 1 седмица all inclusive и да ви кажа единствено факта че бях без приятелка и че не знаех ама грам руски ме депресираше...иначе ако знаете руски мисля че няма да си тръгнете ненаебани там...поне мъжете де...рускините направо се разгонват там, по непонятни за мен причини.А курорта където бях във Хургада "desert rose" беше перфектен във всяко едно отношение...нито видях някой да седи и да си блъска главата в пода като стане 5 часа, нито съм имал проблем с храната, нито ми е седял някой от персонала да ме гледа като неполезно изкопаемо....просто запомнете че под 5 звезди НЕ си заслужава ! Аз отидох сам, без групи и прочее, но в самолета хората които бяха бяха и на повечето екскурзии с мен, та техните коментари ме втрещиха... " ми адски е яко в хотела ебаси готиния е, ама верно че малко не ми сменяха чаршафите, ма верно че в 5 часа всеки си трескаше главата в плочките, ма верно че нямаше вода в банята....ама иначе хотел 3 звезди не се различава от тоя дето е 5, нека балъците си седят в хотела 5 звезди..".Особено тая тирада като я чух от една кандидат мутресо-фолк певачка със силиконови цици и приятел дето беше като излязъл от виц за мутри и се замислих какъв съм балък да ми сменят чаршафите всеки ден, да нямам проблем със персонала по какъвто и да е повод и прочее...
моят съвет е да отидете в Хургада ( на Червено море ) и да не си взимате хотел 4 звезди или надолу....повярвайте ми ИМА разлика във звездите...а иначе някой ако толкова много иска да позяпа снимки от египет мога да му дам един диск да си погледа малко
моят съвет е да отидете в Хургада ( на Червено море ) и да не си взимате хотел 4 звезди или надолу....повярвайте ми ИМА разлика във звездите...а иначе някой ако толкова много иска да позяпа снимки от египет мога да му дам един диск да си погледа малко
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
само
Giorceto написа:Дай някой да ти прати снимки на пирамидите и заминавай за Дубай.. като ти се ходи на пясък.. там поне има какво да се види .. смисъл не само камънак..
то това което трябва да се види още е не е готово

иначе съвет от мен: по мусюлмански страни изобщо не стъпвай

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2