Прехвърляне на автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ivayllo » 20 Окт 2008, 21:41

x-ekutor написа:
absix написа:
x-ekutor написа:
ivayllo написа:Много добре , но аз не съм в София :-) ... и все пак ще гледам да намеря някой Нотариус във гр.Варна , който ще се съгласи да прехвърли колата без бележка за платен данък , защото нямам такава . Някой ако знае нотариус из гр.Варна ... да обажда :roll:

Колега,зад съда на лятно кино тракия (в уличката) има една нотариуска в един зелен гараж.Тя ще ти свърши работа ;)

Тия работи не се пускат публично, бе, колега. Жената ти направила услуга, ти ще и вземеш хляба. Ууу....

То цяла Варна я знае :mhihi:

Пич ти да не се бъркаш за съда до зимно кино тракия , щото аз до лятното незнам къде има съд ?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 20 Окт 2008, 21:47

Пич ти да не се бъркаш за съда до зимно кино тракия , щото аз до лятното незнам къде има съд ?!

Ааааа да бе колега,аз какво съм написал,малееееееееее,до зимното е.

Потребител
Аватар

Мнение от ivayllo » 21 Окт 2008, 10:19

Дадоха ми няк'ва декларация с която декларирам че съм си платил данъка на колата . Иначе самата данъчна квитанция не ми я искаха ... и в край на сметка всичко е наред и си сключих сделката без проблеми :) :lalala:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Окт 2008, 11:46

ivayllo написа:Дадоха ми няк'ва декларация с която декларирам че съм си платил данъка на колата . Иначе самата данъчна квитанция не ми я искаха ... и в край на сметка всичко е наред и си сключих сделката без проблеми :) :lalala:

Айде да черпиш! ;)
То в наща хубава държава Декларациите са чудно нещо... И оправят всякакви проблеми и липса на документи ... Декларирам, че не съм го продал на друг; Декларирам, че не съм женен / ама жена ми не знае, че го продавам/; скоро ше има и Декларирам, че аз съм Собственика! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 21 Окт 2008, 12:21

Apassionata написа:
pepy_81 написа:и без бележка за данък става все пак сме в БГ :mhihi:

Аз се занимавам с имоти, познавам доста Нотариуси и на мен ми отказаха ВСИЧКИ без такава бележка. А при първа регистрация задължително трябвало да се платат 2% процента местен данък. Два процента врху продажната цена / която ако е от Автокъща с фактура и там пише реалната стойност...нали се сещаш/... но нека пробва колегата! В БГ сме все пак, и в списъка ми с Нотариуси има няколко в Червено, да ги казвам ли? Тютюнжиев, Златев, Воденичарски... Но моята работа е сделките да минават с перфектни документи, а не обратното - да спестим някой и друг ;)

значи не си питала всички :mhihi:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 21 Окт 2008, 12:22

на който му треве за софия да свирка :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Re: Прехвърляне на автомобил

Мнение от Жоро 320и » 21 Окт 2008, 17:38

ivayllo написа:Привет на всички , исках да попитам когато се прехвърля автомобила и се прави договор : покупко-продажба на автомобила , ако не се предостави квитанция за платен данък какво следва ? Защото аз моята съм я загубил и ми е интересно как ще се развият нещата . Искам да попитам и дали всички разходи по прехвърлянето на собственост при нотариуса са за сметка на копувача ? И един последен въпрос - колко пари струва тази застрахователна белжка , за стойноста на автомобила и трябва ли да я имам задължително когато отивам при нотариуса при положение че имам Пълно Каско ?!

П.С. : Благодаря ви предварително и ще чакам вашите съвети !
И сори за офф-топика !

Щом си я загубил бележката отиваш в общината и ти вадят нова, при положение,че си платил не виждам проблем!

Предишна

Назад към Извън Темата