Как става далаверата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Окт 2008, 21:10

Далаверата е,че искам 150к.с. звяр ама данъка му е доста голям,пък ако го пиша 110кс ще е добре.Как става номера ?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Окт 2008, 21:14

Acoto® написа: Не може примерно да пише в талона 316и, а вътре да се е намърдал коварно един М50Б25 :twisted: , а иначе сичко става, става и номерата да сменяш ама барнат ли те някъде, най-малкото ша са прощаваш с колата.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Я ми кажи как ще ме барнат?
Като ме спрат на проверка някой пешаци ще ми кажат "отвори капака да ти видим номера на мотора и бройката на смукателните колектори" ,така ли? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 15 Окт 2008, 21:19

Пичове в момента сменям моя мотор м52б20 с по голям (б23,б25,б28...) има риск рабира се... но мисля че може да ме хванат ако сменям номерата щото нали минаваш през канала... няма как иначе :roll: Ама сега като прочетох темата иии някой мнения като . "ще си гледаш колата пред някое районно" малко се притесних :lol: не че ще се откажа от проекта де :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 15 Окт 2008, 21:24

Дами и господа от ДАНС, моите колеги тук се шегуват само, бяхме се събрали в "Чевермето" и се нашльокахме,...после всички по такситата и у нас, демек у форума.. :mhihi: .Никакви магии при регистрациите не могат да се правят, мечтаят си, аз с триста зора регнах М43-то, викат "..ае тва е БМВ ,не може да е 115 коня,...нещо май-май...ше трябва да кихаш.." :lol: Ай със здраве!
Последна промяна Le Transporteur на 15 Окт 2008, 21:33, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Окт 2008, 21:31

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И к'во сега ? Тъй като гледам май на 131кс ще съм :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 15 Окт 2008, 21:45

абе човек стига глупости ти ако 150коня не можеш да поддържаш къде си се хвърлил на големи кубатури?

караи 16ката и кефи пък събирай суха дигай стандарта и тогава карай по силово БМВ. и на мене ми се кара 850ца, ама нъцки щото не мога да я поддържам не защото не мога да си я зема

не е цаката да го купиш ами трябва и да го поддържаш..ко тръгнеш с некви изгъзици отначалото накрая сигурно се стигне до изкупуването на автоманиите по илиенци и пререгистрациа в ПК

:confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Окт 2008, 9:57

///MapTo Пуснато на: 15 Окт 2008, 21:14 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Acoto® написа:
Не може примерно да пише в талона 316и, а вътре да се е намърдал коварно един М50Б25 , а иначе сичко става, става и номерата да сменяш ама барнат ли те някъде, най-малкото ша са прощаваш с колата.

Я ми кажи как ще ме барнат?
Като ме спрат на проверка някой пешаци ще ми кажат "отвори капака да ти видим номера на мотора и бройката на смукателните колектори" ,така ли?

Не бе брат, ама в живота става всичко, знаеш ли ги. Едно момче така беше сгънал едно купе и си взе друго, оттам били сменили номера на шасито от старото удареното на новото, става въпрос за Фиат. И една вечер пича си кара най-спокойно и на околовръстното хоп спряли го.
Проверка там документи, аптечка, триъгълник, пожарогасител, всичко. И оттам понеже нямало за какво да се заядат, айде сверка на номерата. И момчето е така :shock: Разбира се всичко било точно и го пуснали, ама я си представете че го бяха накарали на рентген в КАТ, примерно ако се е уплашил и видимо полицаят го е забелязал....
За това говорим, нали после той ще каже нещо от сорта, че не знае нищо, ама ще я приберат.
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 16 Окт 2008, 10:12

:mhihi: я сега да попитам,примерно карамси с нов мотор,колата е регистрирана с малък спиратме,малко вероятное да отварям капака но както и да е да предположим 4е ме хванат,какво става :roll: . фактуратами е в жабката(за размяната) и то от друга страна,казвам 4е сега си я докарвам и ще си я пререгистрирам,немисевярва да я вземат,как мислите? :help: а и мога да докажа,4е несъм бил в бг. дълго време.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Окт 2008, 15:09

Моа та спрат от движение за тва. Прибират талона на колата, прибират и твоя, пишат ти акт за управление на МПС което не е изправно, лепят ти един стикер на предният джам. Мене ми се случва така. Карам си аз бусчето, тръгнал за Батак да карам кола една. Спират ме пичовете и аз имам всичко. Буса е 2007, нов, ходи редовно в немско, обаче тука хоп, я ела с нас да видим тука има проблем. А то какъв бил. Значи буса когато го взехме беше с каросерия. Преправихме го, фактурата както казваш в жабката, ама оня вика, са в талона пише товарен, а тряа да е Специален Платформа и аз :shock: Влизаме вътре, тримата с ченгелите, оня написал акта, показва ми талона, започна да говори за некви космически глоби. И накрая станаха по-богати с 20лв., ко да напраа, пък ти прецени.
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Окт 2008, 15:11

За тая раота брат, тряа ТЕХНОТЕСТ.
AcoTo®

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 16 Окт 2008, 15:13

А вееее айде моля ви се ..... никой неможе да ви хване,освен при катастрофа дето е станало евати патакламата и ви я приберат колата.Иначе няма как просто .... а и куката дори да ти каже отвори двигателя ,той по закон не е компетентен да ти определи броя на цилиндрите в двигателя,пък камоли кубатурата ;)

П.П Да не разказвам кориозни случай на трансформации от личен опит :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 16 Окт 2008, 15:30

:mhihi: :mhihi: :mhihi: много разнородни мнения,в краина сметка какво ще ме посаветвате,да си карам така и да се правя на ухапан докато немехванат или......да щурмувам някоя банка за 5 хил. :bcry: А и да кажем 4е ме хванат,за такова нарошение можели да ми вземат колицата или с някоя глоба и каширане на акциза ще се мина.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 16 Окт 2008, 16:06

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе то половината и повечето форум не могат да различат мотор 2 и 2,5 та вие искате куката да го различи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 17 Окт 2008, 14:50

минаваш в КАТ с купе 16 или 18 без номера на двигателя и ако колата не се окаже крадена си ти :mhihi:
слагаш 2.5/8 после си вееш уя :mhihi:

другия вариант е с познати на канала. ама там е по рисково и не знам дали нема да е прекалено да се изпускат литри в отбелязването на кубатурата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Va4etu » 17 Окт 2008, 18:38

GVT написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе то половината и повечето форум не могат да различат мотор 2 и 2,5 та вие искате куката да го различи.

:mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата