Как става далаверата
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Далаверата е,че искам 150к.с. звяр ама данъка му е доста голям,пък ако го пиша 110кс ще е добре.Как става номера ?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Acoto® написа: Не може примерно да пише в талона 316и, а вътре да се е намърдал коварно един М50Б25, а иначе сичко става, става и номерата да сменяш ама барнат ли те някъде, най-малкото ша са прощаваш с колата.

Я ми кажи как ще ме барнат?
Като ме спрат на проверка някой пешаци ще ми кажат "отвори капака да ти видим номера на мотора и бройката на смукателните колектори" ,така ли?

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Пичове в момента сменям моя мотор м52б20 с по голям (б23,б25,б28...) има риск рабира се... но мисля че може да ме хванат ако сменям номерата щото нали минаваш през канала... няма как иначе
Ама сега като прочетох темата иии някой мнения като . "ще си гледаш колата пред някое районно" малко се притесних
не че ще се откажа от проекта де 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Дами и господа от ДАНС, моите колеги тук се шегуват само, бяхме се събрали в "Чевермето" и се нашльокахме,...после всички по такситата и у нас, демек у форума..
.Никакви магии при регистрациите не могат да се правят, мечтаят си, аз с триста зора регнах М43-то, викат "..ае тва е БМВ ,не може да е 115 коня,...нещо май-май...ше трябва да кихаш.."
Ай със здраве!

Последна промяна Le Transporteur на 15 Окт 2008, 21:33, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
абе човек стига глупости ти ако 150коня не можеш да поддържаш къде си се хвърлил на големи кубатури?
караи 16ката и кефи пък събирай суха дигай стандарта и тогава карай по силово БМВ. и на мене ми се кара 850ца, ама нъцки щото не мога да я поддържам не защото не мога да си я зема
не е цаката да го купиш ами трябва и да го поддържаш..ко тръгнеш с некви изгъзици отначалото накрая сигурно се стигне до изкупуването на автоманиите по илиенци и пререгистрациа в ПК

караи 16ката и кефи пък събирай суха дигай стандарта и тогава карай по силово БМВ. и на мене ми се кара 850ца, ама нъцки щото не мога да я поддържам не защото не мога да си я зема
не е цаката да го купиш ами трябва и да го поддържаш..ко тръгнеш с некви изгъзици отначалото накрая сигурно се стигне до изкупуването на автоманиите по илиенци и пререгистрациа в ПК

///MapTo Пуснато на: 15 Окт 2008, 21:14 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Acoto® написа:
Не може примерно да пише в талона 316и, а вътре да се е намърдал коварно един М50Б25 , а иначе сичко става, става и номерата да сменяш ама барнат ли те някъде, най-малкото ша са прощаваш с колата.
Я ми кажи как ще ме барнат?
Като ме спрат на проверка някой пешаци ще ми кажат "отвори капака да ти видим номера на мотора и бройката на смукателните колектори" ,така ли?
Не бе брат, ама в живота става всичко, знаеш ли ги. Едно момче така беше сгънал едно купе и си взе друго, оттам били сменили номера на шасито от старото удареното на новото, става въпрос за Фиат. И една вечер пича си кара най-спокойно и на околовръстното хоп спряли го.
Проверка там документи, аптечка, триъгълник, пожарогасител, всичко. И оттам понеже нямало за какво да се заядат, айде сверка на номерата. И момчето е така

За това говорим, нали после той ще каже нещо от сорта, че не знае нищо, ама ще я приберат.
AcoTo®
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

Моа та спрат от движение за тва. Прибират талона на колата, прибират и твоя, пишат ти акт за управление на МПС което не е изправно, лепят ти един стикер на предният джам. Мене ми се случва така. Карам си аз бусчето, тръгнал за Батак да карам кола една. Спират ме пичовете и аз имам всичко. Буса е 2007, нов, ходи редовно в немско, обаче тука хоп, я ела с нас да видим тука има проблем. А то какъв бил. Значи буса когато го взехме беше с каросерия. Преправихме го, фактурата както казваш в жабката, ама оня вика, са в талона пише товарен, а тряа да е Специален Платформа и аз
Влизаме вътре, тримата с ченгелите, оня написал акта, показва ми талона, започна да говори за некви космически глоби. И накрая станаха по-богати с 20лв., ко да напраа, пък ти прецени.

AcoTo®
А вееее айде моля ви се ..... никой неможе да ви хване,освен при катастрофа дето е станало евати патакламата и ви я приберат колата.Иначе няма как просто .... а и куката дори да ти каже отвори двигателя ,той по закон не е компетентен да ти определи броя на цилиндрите в двигателя,пък камоли кубатурата
П.П Да не разказвам кориозни случай на трансформации от личен опит

П.П Да не разказвам кориозни случай на трансформации от личен опит

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
минаваш в КАТ с купе 16 или 18 без номера на двигателя и ако колата не се окаже крадена си ти
слагаш 2.5/8 после си вееш уя
другия вариант е с познати на канала. ама там е по рисково и не знам дали нема да е прекалено да се изпускат литри в отбелязването на кубатурата

слагаш 2.5/8 после си вееш уя

другия вариант е с познати на канала. ама там е по рисково и не знам дали нема да е прекалено да се изпускат литри в отбелязването на кубатурата

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2