Естекади в София - облекчават трафика
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
someone написа:Тази информация беше излизала пак преди поне 6 месеца. Тогава покрай всичките писания беше станало ясно, че става въпрос за метални естакади. Такива имало в Испания. И всичко до тук добре, ама тука като хване зимата, не знам как ще се качваме по естакадите...щото нашия климат май се явява леко по хладничък от испанския
Е, сега циганите ще си накупят е46-ци с парите от естакадите!

Изобщо вече на нищо невярвам!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
///peter написа:Те първо светофарите да оправят....
На телевизионната кула примерно никакъв светофар не може да работи адекватно. Просто трафикът е убийствен от всички посоки, спреш ли го от едната страна става веднага нечовешко задръстване. Така че това е правилната мярка, остава сега да се реализира адекватно.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
MaXimal написа:Офтопик:
На мен ми беше много интересно в Кайро - 18 милионен град с 2-3 светофара и никакви задръствания. И шофьорите бяха по-голями простаци от нас - никаква култура
А ние тука дето сме много по малко жители не можем да се оправим с един трафик.
Е, ако карат на 2х4 ленти, напълно нормално да няма задръствания... друго ще да е, да карат стотици хиляди по пътечки като Св. Наум посока Сити Центъра, примерно...

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
vld написа:Не го вярвам някак си.
Звучи ми предизборно
баш

те с метрото минаха няколко мандата, естакади и некви други ускорители...
не вярвам

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
X-citer написа:Не мога да повярвамНай-накрая да се предприемат някакви мерки срещу нечовешките задръствания в София, сигурно сънувам
аз докато не вида не вервам, а и пъво мисля че трябва да си оправят корупцията за да не може пиян на кирка без колан с превишена скорост в затворена улица без фарове през ноща да чукана леко патрулка и срешу 20-100лв да си тръгна с "Лека вечер".

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3