Драскотини по боя!
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Драскотини по боя!
Здравейте,
начи ква ми е мъката. Санирахме апартамента и капнало от мазилката върху едно ауди. Стреснали се наште майстори и слезли да го завият, при което разбира се решили да позачистят, и директно с мръсния парцал и въртеливи движения оставят лошите драскотини върху иначе лъскавия преден капак и калници. Та е са съседа го виждам и ме почва, ала-бала, а аз само дигам рамене. Та тия драскотини, драскотини е силно казано, по-скоро се е матирало на местата дето са търкали, обаче си личи и е ужасно, дали ще могат да излязат с неква паста, щот не са хич дълбоки. Ако ми кажете и технология, ще го издебна съседа и ще му я опраа без да му казвам, да се радва човека, щот иначе ще му платя реставрацията - нема как. Та така. Ае помагайте, че много тъпа работата. Аз да бех, никога немаше да търкам, ама...
Мерси.
начи ква ми е мъката. Санирахме апартамента и капнало от мазилката върху едно ауди. Стреснали се наште майстори и слезли да го завият, при което разбира се решили да позачистят, и директно с мръсния парцал и въртеливи движения оставят лошите драскотини върху иначе лъскавия преден капак и калници. Та е са съседа го виждам и ме почва, ала-бала, а аз само дигам рамене. Та тия драскотини, драскотини е силно казано, по-скоро се е матирало на местата дето са търкали, обаче си личи и е ужасно, дали ще могат да излязат с неква паста, щот не са хич дълбоки. Ако ми кажете и технология, ще го издебна съседа и ще му я опраа без да му казвам, да се радва човека, щот иначе ще му платя реставрацията - нема как. Та така. Ае помагайте, че много тъпа работата. Аз да бех, никога немаше да търкам, ама...
Мерси.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Мисля първо че темата нее за тук изобщо ама като си направил белята кво да те правим!Пробваи 1-во с паста ама не за 2лв Намираш хубава паста (напр с костенурката) взимаш мек парцал и почваш с въртеливи движения докато на теб ти хареса!!!Айде от мен успех 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
.
В бриколаж на фирмата мотип има 2 пасти водят ги за хром но правят лакираните повьрхности като нови мисля че с около 6лв паста и 3 лева микрофибьрна кьрпа си готов,а и бриколаж ти е близко

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:49, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Azrail
- UFO Pilot
-
Дай ХХ лв. и отиди да пастират колата на човека.
Ако някой ми осере колата и после реши да я оправи без да ми каже по евтиния начин, ще откача. По-добре му звънни на човека и му кажи ситуацията, качете се на колата и ходете да я пастират. Поне ще пиете по кафе и ще се посмеете.
Нали се сещаш какво изражение ще имаш ако завариш съседа си с кърпичката да ти се гъзи на капака?!
Ако някой ми осере колата и после реши да я оправи без да ми каже по евтиния начин, ще откача. По-добре му звънни на човека и му кажи ситуацията, качете се на колата и ходете да я пастират. Поне ще пиете по кафе и ще се посмеете.
Нали се сещаш какво изражение ще имаш ако завариш съседа си с кърпичката да ти се гъзи на капака?!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
тоз е30 форум съвсем на глупости го обърнахте...
Темата не била за тука... За къде е? Извън темата? Ако бех писал, че е за Е30-то, немаше май да са големи глупости а?! Казвам си истината, но ако няма смисъл темата или не ви е полезна трийте я. То е ясно, че и сам ще се оправя. Бах мааму, да не съм тенекеджия некой, че да знам. Аз колата си не я лъскам, както некой от вас сека седмица, щот не ми е тфа приоритет па и ми се струва скучно, ма на съседа явно му е. Ае със здраве... Мерси на другите дето ме светнаха по въпросите ми.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Пасти с костенурка, ама не от 2 лв., а от 4, паста с катерички, кърпи, бла-бла... ако искаш да свършиш работа като хората, намери някой сервиз, където полират, а не пастират коли. С пастата само се лъска лака. При положение, че има драскотини, трябва да се мине с т.нар. водна шкурка (800-2000), което ще матира целия детайл и ще изравни драскотините, след което с полир-машина и полир-паста (почти всички работят с 3М, която се продава и "наливно") се ПОЛИРА повърхността на детайла и става като нов. САМО при положение, че драскотините не са стигнали до боята, т.е. не са дълбоки. Като се има в предвид, че цялостно полиране на кола излиза около 120-150 лв., за 2 детайла ще ти вземат около 20-тина лв.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега продаваме пасти на фирма 3М (Америка) 1-ви 2-ри и 3-ти номер пастите са много добри особено ако полираш с подходяща гъба и машина, препоръчвам ти ги и не са скъпи, 6лв са 100 гр.

При положение, че има драскотини, трябва да се мине с т.нар. водна шкурка (800-2000), което ще матира целия детайл и ще изравни драскотините, след което с полир-машина и полир-паста (почти всички работят с 3М, която се продава и "наливно") се ПОЛИРА повърхността на детайла и става като нов.

колега,а ако драскотините са дълбоки и стигат до боята,тогава кво правим с тая шкурка?
търкаме като обезумели с 2000 докато свалим целия лак от капака ли?
автора на темата да си купи няква паста и да потърка час-два на ръка да му дойде акъла в главата
пък след като му дойде акъла го съветвам да прежали 40 лева и да отиде някъде да го пастират тоя капак

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
skyfish написа:![]()
![]()
колега,а ако драскотините са дълбоки и стигат до боята,тогава кво правим с тая шкурка?
търкаме като обезумели с 2000 докато свалим целия лак от капака ли?
автора на темата да си купи няква паста и да потърка час-два на ръка да му дойде акъла в главата
пък след като му дойде акъла го съветвам да прежали 40 лева и да отиде някъде да го пастират тоя капак
Колега, а ако почнеш да си сваляш гащите преди да акаш, тогава какво ще ти стане?
Недей да ми вадиш думи от контекста на поста, защото в края съм написал:
Vlados написа:......
САМО при положение, че драскотините не са стигнали до боята, т.е. не са дълбоки. Като се има в предвид, че цялостно полиране на кола излиза около 120-150 лв., за 2 детайла ще ти вземат около 20-тина лв.
Явно си търкал доста като обезумял, та ги разбираш...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
liloff написа:Дай ХХ лв. и отиди да пастират колата на човека.
Прав е колегата!

А с 3М пастите внимавай,че само професионална машина ги сваля ако намажеш колата!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
13 мнения
• Страница 1 от 1