България - Италия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Окт 2008, 12:34

((:BuKcu:)) написа:Като гледам не е било голяма загуба, че пропуснах мача.
А са нещо реванши ще има ли? Кво следва... :shock:

Не, в сряда отиваме за равен с Грузия...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 12 Окт 2008, 16:56

Tano написа:Това беше най силния мач на националния ни отбор от не знам кога или поне първите 60 минути. Не знам за какво мрънкате, при положение, че не само не ни отнесоха с 4-5-6 гола ами даже ги и понатискахме. За първи път от поне 3-4 години, всички тичаха и се бориха. Поне за мен невероятен мач на Иван Иванов, това момче показа че има някаква надежда за нашия футбол, че още 2-3 като него и ще има кой да играе следващото поколение.
А за Бербатов :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: седях точно на средата на сектор В и гледах внимателно всеки когато той влизаше за първа топка, висока или ниска, еми дами и господа резултата е много:0 за Бербо срещу Италия, спечели всеки двубой. А ако сте гледали поне един негов мач, трябва да сте учудени колко спринта направи, при положение, че дори и за 30 000 000 лири стерлинги на Манчестър по бързо от свински тръс не се движи.
За съжаление националния ни отбор все още Мартин, Митко и по малко Стилиян и Благо. Другите ако продължават да се стараят като днес скоро ще имаме 11-членен отбор.

Съгласен съм напълно с мнението на колегата!
Бербатов, не мога да разбера защо толкова го плюете всички... Не знам по телевизията какво са давали ама да не сте гледали някой друг мач? Когато не вкара гол в даден мач, това да не би да е национална трагедия!? А видяхте ли колко се бори и колко топки взе, и колко пасове раздаде??? Беше на ниво според мен, а и според всички, които бяха около мен на стадиона.
Не знам, все си мисля, че тези коментари, че Бербатов бил супер слаб снощи не са съвсем безпристрастни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Окт 2008, 17:21

Berboo написа:
Tano написа:Това беше най силния мач на националния ни отбор от не знам кога или поне първите 60 минути. Не знам за какво мрънкате, при положение, че не само не ни отнесоха с 4-5-6 гола ами даже ги и понатискахме. За първи път от поне 3-4 години, всички тичаха и се бориха. Поне за мен невероятен мач на Иван Иванов, това момче показа че има някаква надежда за нашия футбол, че още 2-3 като него и ще има кой да играе следващото поколение.
А за Бербатов :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: седях точно на средата на сектор В и гледах внимателно всеки когато той влизаше за първа топка, висока или ниска, еми дами и господа резултата е много:0 за Бербо срещу Италия, спечели всеки двубой. А ако сте гледали поне един негов мач, трябва да сте учудени колко спринта направи, при положение, че дори и за 30 000 000 лири стерлинги на Манчестър по бързо от свински тръс не се движи.
За съжаление националния ни отбор все още Мартин, Митко и по малко Стилиян и Благо. Другите ако продължават да се стараят като днес скоро ще имаме 11-членен отбор.

Съгласен съм напълно с мнението на колегата!
Бербатов, не мога да разбера защо толкова го плюете всички... Не знам по телевизията какво са давали ама да не сте гледали някой друг мач? Когато не вкара гол в даден мач, това да не би да е национална трагедия!? А видяхте ли колко се бори и колко топки взе, и колко пасове раздаде??? Беше на ниво според мен, а и според всички, които бяха около мен на стадиона.
Не знам, все си мисля, че тези коментари, че Бербатов бил супер слаб снощи не са съвсем безпристрастни.

И аз да напиша един коментар за Бербо, не, че разбирам от футбол, ама тези, които го плюят постоянно са ми "любимци". Те в Манчестер Ю. също нищо не разбират, след като държат Тевез на скамейката за да играе Бербо. Въобще, как може да се изказвате така за футболист от СВЕТОВНА КЛАСА не мога да разбера, а и не искам честно казано.

Колкото до мача, беше успешен за нас, мисля, че има светлина в тунела, макар и да е много далеч все още. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 12 Окт 2008, 17:47

Berboo написа:Съгласен съм напълно с мнението на колегата!

Хайде кажете кога последно Бербатов е вкарал гол за националния отбор, че не си спомням. Оставете Манчестър, сега говорим за националния отбор. Не ме е яд толкова че не вкара гол, яд ме е че нападението като цяло не отправя удари към противниквата врата. Е как да вкарваме голове и да бием тогава, топката сама няма да влезе?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Окт 2008, 18:09

има и такива играчи и нападатели ,които с мързелива игра вкарват за отборите си...! бербо май е от тех. имаше едно време един паоло роси,койт овисеше цел мач некъде ,обаче като пипне топката и гол!! за съжаление бербо мързелува ,пипа топката ,обаче не винаги вкарва!! и явно често не вкарва...!!!
аз друго се присетих снощи-некой да ми каже от тука пишещите кога за последно е виждал божинов с топка в краката!?!? не с микрофон в ръка,а с топка в крака!?!?!? аз да си призная никога,ама никога не съм го виждал да играе футбол тва момче ,а не е възможно чак па толко да съм изпуснал.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 12 Окт 2008, 18:18

SKISA написа:аз друго се присетих снощи-некой да ми каже от тука пишещите кога за последно е виждал божинов с топка в краката!?!? не с микрофон в ръка,а с топка в крака!?!?!? аз да си призная никога,ама никога не съм го виждал да играе футбол тва момче ,а не е възможно чак па толко да съм изпуснал.....

Преди 2 - 3 години го бяха пуснали в една контрола на националния, но и тогава май не можа да играе с топката :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Окт 2008, 18:36

http://www.vbox7.com/play:8468a166 :mhihi:

някой чорбар се гаври с левски май :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 12 Окт 2008, 19:12

agent smit написа:
Berboo написа:Съгласен съм напълно с мнението на колегата!

Хайде кажете кога последно Бербатов е вкарал гол за националния отбор, че не си спомням. Оставете Манчестър, сега говорим за националния отбор. Не ме е яд толкова че не вкара гол, яд ме е че нападението като цяло не отправя удари към противниквата врата. Е как да вкарваме голове и да бием тогава, топката сама няма да влезе?

Преди 2 мача вкара, срещу Босна.
Но ако не е той, кой ще вкарва за националния отбор? В момента той ни е най-добрия нападател и вместо да го подкрепят всички фенове, повечето го плюят, 'щото не бил вкарал гол на Италия. Такъв беше мача, борба имаше главно в центъра на терена.
Жабарите да не би пък да са имали кой знае какви положения!? Като изключим пропуска на Джилардино, не виждам каква друга по-голяма опасност са създали пред нашата врата.
А и какво можем да искаме повече, аз съм доволен от играта, бяхме равностойни на Световния шампион! Не можем да упрекваме нашите момчета, че не са били, защото това са реалностите в момента. Помъчиха се да направят нещо, но явно за толкова ни стигат силите. За съжаление. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Окт 2008, 19:47

Истината е че няма кой да подава на Бербатов...нямаме плеймейкър, някой който да позадържи топката да се огледа и да даде свестен пас. Цял мач се сипеха някакви топки напред и тва е. Извънземен да беше тоя Бербатов пак нямаше да вкара ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Окт 2008, 19:56

вярна си е и тва ,че некой требва топка да му даде ,за да я отиграе и да я вкара...!!ама и той си е мързел и редко се мърда-чака на високия си ръст и ако успее...!! слабо се движи по терена,па за неква помощ в средата на терена или защита хич и да не говорим. ясно е ,че е най-добрият ни футболист,ма аз никога не бих го оценил на толкова пари ,ма па то и за тва не се казвам фергюсън.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Окт 2008, 20:43

SKISA написа: имаше едно време един паоло роси,койтo висеше цел мач некъде ,обаче като пипне топката и гол!! за съжаление бербо мързелува ,пипа топката ,обаче не винаги вкарва!! и явно често не вкарва...!!!
.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi: едно към едно с това което баща ми ми е разказвал...-"Бруно Конти цял мач търчи като финикиец но само като му я сервира на Роси пред вратата, публиката на крака....
Бербо, не се ядосвай на хората толкова, те си казват мнението ,може би са искали повече от видяното. Аз лично вътрешно се накефих на хъса който демострираха нашите на моменти, Мартин, Велизар вкарваха сърце в играта, което радва. Но много я мачкахме тая топка, няма пасове, изненада я няма, все пак те са опитен отбор, не можем да очакваме да ги надиграем, атака като при страничната ножица на Бербатов беше нещо страхотно ,но само веднъж. Иначе жабарите бяха слабички, дори и за момент не ме стегна гушата да не би да ни бият,... с Черна гора бях на тръни. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 12 Окт 2008, 22:42

Абе верно, искаме изведнъж да станеме пак ония отбор дето мачкаше Франция и Германия ама не, трябва си време.
До скоро имахме доста разпасан тим ако си спомняте. Вчера играта беше стегната и защитата добра и то срещу Италия, което е добре и да се надяваме на това да градиме и атаката за напред. Както каза Бербатов след мача все пак това е Италия и не можеме да се хвърлиме да ги атакуваме, да се измориме и да ни нахакат някой гол. Щото на тия едно положение им трябва и гола е готов. Добре, че не им дадохме тази възможност.

И аз в началото бях малко ядосан, че няма атака, няма удари към тяхната врата ама все пак вървиме към добре. Да се надяваме, че от тук нататък ще има възход на националния ни отбор.
По-позитивно да мислиме и ще стане работата ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 15 Окт 2008, 9:00

Бях на мача - мисля че се получи много равностоен мач в който никой не заслужаваше да спечели, но за мен - Стенли е истинския капитан на отбора, а тоя Вагнер колкото по-скоро го махнат толкова по-добре.
THE ONE & ONLY E30

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 15 Окт 2008, 15:30

В последните няколко години силните мачове на националния отбор са тези в които Стилян играе силно без значение дали той е вкарал или Бербатов или М. Петров. На италианците им беше трудно да ни вкарат защото те си не могат баш в момента но за нас е почти невъзможно да им вкараве много я разбират тая защита, то се прегрупират то се покриват пресичат пасове много са в час и успяват да са концентрирани през целия мач отзад. И аз мисля че по добре Станислав Ангелов на местото на Вагнер, много интелигентен футболист.

Предишна

Назад към Извън Темата