Въпрос за шофьорска книжка
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azrail
- UFO Pilot
-
Я да се вземете малко в ръце, че започнахте да прекалявате вече...
Още не съм разгледал другите теми от деня, така като гледам цяла нощ ще има да чета, кой знае там какъв ад ще е ...
Спамери такива...
Още не съм разгледал другите теми от деня, така като гледам цяла нощ ще има да чета, кой знае там какъв ад ще е ...
Спамери такива...
MORE BEER!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
jordanmilchev написа:horhef написа:Няма проблеми, и ако найстина е по рождение би трябвало да си вижда даже по добре от някой който са с очила но не ги ползват. Сега прочетох и другата му тема на младежа и съм 100% сигурен, че се ебава.
Много ми се ще да се ебавах но не е така
Имах предвид, че се ебаваш за другата тема. Това за очите трябва да си ИДИОТ да се майтапиш по този начин.
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми успех ,бате. и да изкараш книжка и да напраиш некъв бизнес -убав и да си го развиеш и да не идваш насам,че вече няма място.
аз предлагам залог-който се въздържи най-дълго да не пише отговор на колегата-печели .... огледало за пижо!!!дясно!
впрочем бокса/бисерите/ е отворен ! можем да влизаме-само полека да не земе бърни да напраи състезания без боксове!!!
нека надпреварата да започне.....сега!!
аз предлагам залог-който се въздържи най-дълго да не пише отговор на колегата-печели .... огледало за пижо!!!дясно!
впрочем бокса/бисерите/ е отворен ! можем да влизаме-само полека да не земе бърни да напраи състезания без боксове!!!
нека надпреварата да започне.....сега!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- SKISA
-
-
аре бе бате, ко стана с курсовете!?!? вие па за едно огледало ше си отрежете пръстите начи...!! никой не пише на този колега.....!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
по мои спомени медицинското е най-обикновенно и личния ти лекар ти го пише както му кажеш
точно с очите и аз имам известни проблеми особенно при нощно каране няколко пъти щях се пребия при изпреварване на нормален път и си карам доста кротко поне докато си поставя ксенона на късите.

точно с очите и аз имам известни проблеми особенно при нощно каране няколко пъти щях се пребия при изпреварване на нормален път и си карам доста кротко поне докато си поставя ксенона на късите.

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-

Е поне годините ги направих в Неделя

Drifting strast
- SKISA
-
-
аз ше ти дам парите за 1-2 седмици-откажи се!! не ти требва. стани голем шеф да те возат шофери с некоя 605ца и не се занимавай с глупости ,книжки и такива....
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:аз ше ти дам парите за 1-2 седмици-откажи се!! не ти требва. стани голем шеф да те возат шофери с некоя 605ца и не се занимавай с глупости ,книжки и такива....
Ти имаш парите на Буш нали ?
Ама не сериозно трябва да поработя още малко

Drifting strast
Батка, не им обръщай внимание със скиса и компания не е лесно.
Тя природата си знае работата, щом смяташ, че нямаш никакви проблеми да се ориентираш карай си. Съжалявам за болеста ти, аз съм някъв луд маниак на тема здраве и това нещо би ме погубило, ако ще да имам най-лошата карма, ама да съм здрав, всичко друго се постига! Не знам как си с английския, ама търси информация в интернет може би има някво ново лечение...
Едит: добронамерен съвет, някъв наивен ми се струваш, стегни са.

Тя природата си знае работата, щом смяташ, че нямаш никакви проблеми да се ориентираш карай си. Съжалявам за болеста ти, аз съм някъв луд маниак на тема здраве и това нещо би ме погубило, ако ще да имам най-лошата карма, ама да съм здрав, всичко друго се постига! Не знам как си с английския, ама търси информация в интернет може би има някво ново лечение...

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:Батка, не им обръщай внимание със скиса и компания не е лесно.![]()
Е има ама искат много пара

Drifting strast
- SKISA
-
-
acer написа:Батка, не им обръщай внимание със скиса и компания не е лесно.![]()
ние само го тренираме ,бе!нал ше го праиме мъж....

jordanmilchev написа:Ти имаш парите на Буш нали ?
не ,бе бате! той буш фалира! аз му ги взех....

73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5