Забранена Любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 14 Окт 2008, 4:00

E-24 написа:Надявам се, скоро да си промените мнението, наистина има неща, които не са перфектни, имаме грешки, но сме се справили с най-важното, поне според мен - това е първият български сериал, филм или каквото и да било, което за мен лично минава супер бързо, не ми се натрапва и ми е интересен то начало докрай с малки изключения.

Много от нещата, които се случват в сериала наистина са се случили, не мога да ви кажа на кого и кога, но почти всички си е ултра действително, като почнем от бравата на Белеви, която заяжда, минем през статиите във вестниците, които четат героите /които са написани от нас/ и всякакви други супер малки детайли, на които сме обърнали внимание и сме ги мислили месеци наред. Да, някой ще каже - да бяхте научили актьорите да играят - ами, според мен се справят много добре, може би не сме свикнали да гледаме всеки ден бъларски актьори, може би трябва да им дадем още малко време за някои неща, но като цяло знам, че подобна продукция не е правена в България ... и най-важното - ако имате желание, заслушайте се в диалога на някой от героите и ми кажете с ръка на сърцето, дали ви звучи изкуствен или глупав или скучен. Не очаквам всички да го харесате, но по мое скромно мнение сме доста по-добри от повечето английски и американски сериали. Може би ще ме линчувате след последното изречение, но преди това си направете труда /ако не го гледате по принцип/ да видите един епизод и ми кажете честно толкова ли е зле, колкото бяха повечето от коментарите.

батка сори, но няма кво да ми обясняваш колко реални са случките.
пълен фарс. гледам го, когато мога защото ме заболява корема от хилене :mhihi:
тая главната е много яка мадама, но когато "артистично" започне да си отваря устата и да се оглежда безцелно :shock:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата