Оператор! :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Оператор! :)

Мнение от vlad0 » 12 Ное 2004, 14:49

Тъй като не съм притежател на БМВ и в момента дори нямам някаква кола, поради разни стечения на обстоятелствата, дали ще е възможно от време на време примерно да се присъединявам към сбирките :D и да се явявам като оператор, защотото имам една камерка пък няма за какво да я използвувам :( И може да съчетаем полезното с приятното! :lol:

P.S. Забравих да спомена, че съм от София :)

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 12 Ное 2004, 15:52

Ми да то ние всъщност сме форум за фотолюбителите на екстремни спортове включващи коли на гиганта капиталист - БМВ. Go for it baby! Само една молба - мен и моята кола да не попадат пред обектива... те са с друго предназначение.
No of fence! :P
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Re: Оператор! :)

Мнение от Giorceto » 12 Ное 2004, 16:14

xterminat0r написа:Тъй като не съм притежател на БМВ и в момента дори нямам някаква кола, поради разни стечения на обстоятелствата, дали ще е възможно от време на време примерно да се присъединявам към сбирките :D и да се явявам като оператор, защотото имам една камерка пък няма за какво да я използвувам :( И може да съчетаем полезното с приятното! :lol:

Е кой си чакал досега ми е много интересно? ?
Казваш само в кой райн си и се разбираме как ще ти е удобно да дивш и се прави врътката. Принципно и аз имам камера и отдавна търся някой който също да е с камера за да можем да правим разни весели истории :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Ное 2004, 16:33

В ж.к. Стрелбище съм :) Ами чудех се как ще се приеме идеята, но камерата само прах събира ... :)

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Ное 2004, 18:30

Е бате аз съм в Хиподрума, близо сме, аз си ходя повечето пъти пеша до ЕКО-то, на теб ти е още по близо

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 12 Ное 2004, 23:31

Той и Гьорцето не кара кола(шото с тва дето идва на сбирките не е!)ама постоянно досажда на екото :DDD .Така че да не ти пука идвай снимай че простотии много!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Оператор! :)

Мнение от ati » 12 Ное 2004, 23:46

xterminat0r написа:Тъй като не съм притежател на БМВ и в момента дори нямам някаква кола, поради разни стечения на обстоятелствата, дали ще е възможно от време на време примерно да се присъединявам към сбирките :D и да се явявам като оператор, защотото имам една камерка пък няма за какво да я използвувам :( И може да съчетаем полезното с приятното! :lol:

разбира се, че няма никакъв проблем, първо си добре дошъл като ентусиаст, камерата е бонус, а винаги има какво да се снима ;)
в инетерес на истината аз съм любител на фотосесиите, но ми откраднаха предишната камера, така че стига да ти е интересно може и извун сбирките да се организираме да снимаме "нещица" (няма само по камерите на бензиностанциите да ни има и да берем срам, докато им искаме записите)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Ное 2004, 1:19

Ами ок :) Ще гледам да се присъединя :) Само да ме уведомите като има такива сбирки и ако имам възможност ще дойда :)

Назад към Извън Темата