въпрос за изтекъл акт
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за изтекъл акт
Здравейте
!
Имам Акт за леко птп (цепната задня броня на едно такси) на 25 Април 2008,след около 2 месеца отидох в Кат да видя колко ми е глобата,но не беше излязло постановлението и ми биха печат и Валиден до 25.07.2008.От тогава повече не съм ходил в Кат.
Въпроса ми е следния:Ако ме хванат с изтекъл акт колко е глобата (гледам,че преди е било 10 лв и нов акт,а сега нали въведаха нов закон или не
ми пак си е 10 лв и нов акт?
Другия въпрос ми е:Колко долу горе ще е глобата за това нарушение и съответно колко точки
Други нарушения нямам,това ми е единственото.

Имам Акт за леко птп (цепната задня броня на едно такси) на 25 Април 2008,след около 2 месеца отидох в Кат да видя колко ми е глобата,но не беше излязло постановлението и ми биха печат и Валиден до 25.07.2008.От тогава повече не съм ходил в Кат.
Въпроса ми е следния:Ако ме хванат с изтекъл акт колко е глобата (гледам,че преди е било 10 лв и нов акт,а сега нали въведаха нов закон или не

Другия въпрос ми е:Колко долу горе ще е глобата за това нарушение и съответно колко точки

Други нарушения нямам,това ми е единственото.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ре
Znajko написа:
Има ли значение с колко е изтекъл?
Няма... все е 10лв над сумата, която ти е по предния акт(ове)... само че повечето куки не им се пише заради изтекъл акт и мое да се опитат да те излъжат "да почерпиш"... ма то нема сми, по-добре да пише, че да ти го удължи с 1 месец... и ако се заядеш и те пускат... повечето

5 мнения
• Страница 1 от 1