Как се процедира при бартер на коли от различни градове?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как се процедира при бартер на коли от различни градове?
Добър вечер колеги. Мисля да правя бартер за E36 Coupe 1.8 IS, но момчето е от Пловдив, а аз съм от София. Как точно стават нещата? Правил съм бартер, но пак за софийска кола и просто ми направиха договор за бартер - сега пак ли така се процедира и после просто отивам в КАТ и сменям номерата или някакви пълномощни се правят или??? Направо в Пловдив може ли да сключим договор?
А и кажете какво да гледам на IS-a преди да го купя - слаби места? И нали в София Audi, BMW и Mecedes са на отделен канал. Къде точно са номерата на купетo и рамата, за да ги сверя.
Чувал съм и за някаква комбинация и излизат реалните километри на колата - каква е тя?

А и кажете какво да гледам на IS-a преди да го купя - слаби места? И нали в София Audi, BMW и Mecedes са на отделен канал. Къде точно са номерата на купетo и рамата, за да ги сверя.

Чувал съм и за някаква комбинация и излизат реалните километри на колата - каква е тя?

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Как се процедира при бартер на коли от различни градове?
Centorius написа:Добър вечер колеги. Мисля да правя бартер за E36 Coupe 1.8 IS, но момчето е от Пловдив, а аз съм от София. Как точно стават нещата. Правил съм бартер, но пак за софийска кола и просто ми направиха договор за бартер - сега пак ли така се процедира и после просто отивам в КАТ и сменям номерата или някакви пълномощни се правят или??? Направо в Пловдив може ли да сключим договор?
Първо кажи кой е тоя ,който ще си бартероса ИС-а за голф и после гледай сеир

Сега сериозно,не съм сигурен,но за прехвърляне в КАТ,май искат договор за покупко-продажба

И последно-НЯМА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ РЕАЛНИТЕ КИЛОМЕТРИ.Тая комбинация е дъвкана 1947469887 пъти и е нищо повече от кодове който си имаха някакво означение(пак има теми за това).
Айде и да се похвалиш като вземеш машината,ама не се превръщай от "бившите голфаджий купили си БМВ" че има много да те носят после тука. Успех!!

Re: Как се процедира при бартер на коли от различни градове?
plradev написа:Centorius написа:Добър вечер колеги. Мисля да правя бартер за E36 Coupe 1.8 IS, но момчето е от Пловдив, а аз съм от София. Как точно стават нещата. Правил съм бартер, но пак за софийска кола и просто ми направиха договор за бартер - сега пак ли така се процедира и после просто отивам в КАТ и сменям номерата или някакви пълномощни се правят или??? Направо в Пловдив може ли да сключим договор?
Първо кажи кой е тоя ,който ще си бартероса ИС-а за голф и после гледай сеир![]()
![]()
![]()
Сега сериозно,не съм сигурен,но за прехвърляне в КАТ,май искат договор за покупко-продажба(по-компетентните да се изкажат).Номера на рамата я има на поне 15 места по купето,разрови се в подфорум Е36 и горе има важна тема със сервизните книжки,изтегли ги и там има точната локация на всички номера.За слабите места също се разрови в Е36 ,ама тъй като сделката е пред финал ти се сещаш кога да питаш
.Ама дъди сигурен ,че са по малко от колкото на голфа(ако БМВ-то е поддържано качествено де).
И последно-НЯМА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ РЕАЛНИТЕ КИЛОМЕТРИ.Тая комбинация е дъвкана 1947469887 пъти и е нищо повече от кодове който си имаха някакво означение(пак има теми за това).
Айде и да се похвалиш като вземеш машината,ама не се превръщай от "бившите голфаджий купили си БМВ" че има много да те носят после тука. Успех!!
Знам Ви, че сте най-голямата секта.

Иначе е ясно, че трябва да направиме нотариален договор, но мисълта ми беше дали е същото и когато и двете коли са от един град.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ми освен,че минаваш задължително през каналите защото колата е с пловдивска регистрация(това го знаеш),документално няма разлика.Договора си е договор независимо в кой град е нотариуса!!!При наличие на договор няма за какво да ти трябва пълномощно на теб в КАТ и от там нататък ходенето по общините си е същото дерегистрираш старата и регистрираш новата(ако изобщо го направиш де
).Тъй че ако си решл да правиш сделката няма никакви разлики от това дали си от един град с продавача(като изключим номерата).
пп.И гледай да има гуми колата като минаваш през каналите,че ония са....ще се въздържа тук

пп.И гледай да има гуми колата като минаваш през каналите,че ония са....ще се въздържа тук

plradev написа:Ми освен,че минаваш задължително през каналите защото колата е с пловдивска регистрация(това го знаеш),документално няма разлика.Договора си е договор независимо в кой град е нотариуса!!!При наличие на договор няма за какво да ти трябва пълномощно на теб в КАТ и от там нататък ходенето по общините си е същото дерегистрираш старата и регистрираш новата(ако изобщо го направиш де![]()
).Тъй че ако си решл да правиш сделката няма никакви разлики от това дали си от един град с продавача(като изключим номерата).
Взех го колеги.

Тези дни ще ходя в КАТ, че и без това срока е само 14 дни.

5 мнения
• Страница 1 от 1