Загубени документи!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Окт 2008, 16:33

Apassionata написа:
Runnaway написа:
Аз моите документи ги държа в портфейла си и това ми помага доста.

и аз мойте ги държах в портфейла, докато не ми го откраднаха заедно със всички други документи... Сега Личната ми карта е отделно, Книжката с талона също, та ако нещо изчезне / откраднат, загубя/ да не са абсолютно всички, та и парите също... но ние жените сме с чанти и сто джобчета в тях... друг е въпроса, че винаги могат да ти гепят цялата чанта :mhihi: И съвсем друг че като имаш пет чанти и почнеш да прехвърляш нещата от едната в другата все нещо си забравил/а/ :mhihi: :mhihi: :mhihi: И после, шаш, къде ми е еди кво си... :uups:

Точно така е. На вас жените просто ви липсва организация. Имате си няколко (десетки) чанти, в които прехвърляте поне по 2-3 пъти на ден. А аз имам портфейл, който ми седи винаги в джоба, ръката ми винаги е на него, ако съм по улиците или случайно в градския (скоро не ми се е налагало).
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Окт 2008, 17:07

Runnaway написа:
Точно така е. На вас жените просто ви липсва организация. Имате си няколко (десетки) чанти, в които прехвърляте поне по 2-3 пъти на ден. А аз имам портфейл, който ми седи винаги в джоба, ръката ми винаги е на него, ако съм по улиците или случайно в градския (скоро не ми се е налагало).

Абе аз си мислех, че съм доста организирана и подредена, ма напоследък това като че ли не е точно така... Дестки чанти... с летните май са ми талкова горе-долу. А да прехвърляш неща от чанта в чанта поне 2-3 пъти на ден, трабва да сменяш поне толкова тоалети... Е, ако излизаш вечер... да, до два пъти може да се докарат... Малиии, къде отиде темата... Стоп, че ни заключиха вече :mhihi:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Окт 2008, 17:40

Обичам да споря (водя разоговори) с представители на нежния пол. :twisted:

Но принципно не зависи от това дали си мъж или жена да си организиран. Зависи от самия човек - как е възпитан, как е научен, как сам се е научил и т.н.

Аз лично така си забравям ключовете някъде из нас. Като хвърля дънките някъде и после се чудя къде са всички ключове от колата, от нас и панела на касетофона.

Но според мен трябва да сложим една черта между ЗАГУБЕНИ и ОТКРАДНАТИ документи. Колкото и да си организиран, винаги може да си загубиш документите. Това е нещо като ПТП-то - поредица от малки детайли, които водят до голяма беля.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Предишна

Назад към Извън Темата