Утре сутрин - София -> Пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Утре сутрин - София -> Пловдив

Мнение от err0r » 01 Окт 2008, 21:43

Утре ми се отваря едно пътуване към Пловдив от София. В 9:30 най-късно трябва да съм там. Пътувам сам с лека кола. Ако мога да бъда полезен на някого по някакъв начин - сега е момента да си кажете :Р Возя хора, пияни, надрусани, товаря багаж по вместимост на багажника. Не качвам кучета, котки, рибки, хамстери, морски свинчета. Пия кока-кола и пуша Булгартабак 1. :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 01 Окт 2008, 22:24

Абе решил съм да ставам животновъд в Пловдив, 2ма сме ... аз и една крава. (Гледам за крави не си писал нищо :mhihi: ). Бях планувал другата седмица да ходя ама викам пък панаира да хвана :mhihi:
бъзикам се естествено :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Окт 2008, 22:45

аз па съм с овца....!!! и понеже грешката не даде да я кача вътре я вързахме на бронята отзад и му викам-карай!! грешката вика: бе нема ли нещо да и стане на тая овца-викам :нема-карай!!! тръгна той ,ма тая тройка са нали не е с като на оная джантите и така полека...!!! и овцата търчи...!!! грешката дига 40-тая рипа...!! тоя дигна 80-овцата не дава даже да се опъне въжето-тича!! и тоя дигна към 130 и вика: а бе колега-тая овца нещо и става!! викам: що!?!? ми изплезила е език нещо...!!викам:накъде го е изплезила!?!? ми налево!!! еее...нема страшно-ше изпреварва!!!
сори за офа-приятел!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Окт 2008, 22:52

SKISA написа:...

За стари вицове ша глобяваме 8)
грешка ако утре ша се прибираш,аз съм навит !
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Окт 2008, 12:31

имаш ЛС ;)
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 02 Окт 2008, 13:56

h4ckED написа:Абе решил съм да ставам животновъд в Пловдив, 2ма сме ... аз и една крава. (Гледам за крави не си писал нищо :mhihi: ). Бях планувал другата седмица да ходя ама викам пък панаира да хвана :mhihi:
бъзикам се естествено :mhihi:

хах тва беше яко :mhihi:

Назад към Извън Темата