БАТЕ ШОКИРА СВЕТА С 2:2 СРЕЩУ ЮВЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 01 Окт 2008, 14:36

Като се сетя кво ги правихме тия трактористи в 2та мача, лошо ми става, обаче си нямахме късмет. Сега доиде времето на истината и ще жилиме утре.
Нека всички бъдем на Герена и подкрепим Левски, защото Левски това е България.
Успех сини лъвове, ние сме с вас.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Окт 2008, 16:13

alexand написа:Бате газят ! А Бербо.. просто не е за Юнайтед.. бастунче си е. Вкарва там, ама играта му е повече от отблъскваща. Да видим де, може да заприлича.........

Момчето още не се е сработило с тима, Сър Алекс иска да наложи изцяло нова система, вчера се видя мощен напредък, въпреки че беше срещу слаб отбор. Но напрежението падна. Някои феноменални докосвания. Да не забравяме, че в Тотнъм се разписа във важен мач едва към десетия мач. Само Кристиално ревнува, защото сега Рууни и Бербатов ще му взематъ повечето от головете...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 01 Окт 2008, 16:31

карел написа:... Левски, защото Левски това е България.

хаха :mhihi: това няма да го коментирам, че да не
затворят темата
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 01 Окт 2008, 16:46

абе може и да сме най-слабия отбор в шл,но поне бяхме там :!:
само ЛЕВСКИ
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 01 Окт 2008, 16:55

защото Левски това е България
Що за глупост ...

А Бербо се надявам да проиграе английски футбол най-накрая. Омразна ми да го гледам как се влачи по терена :roll: Живинка искам !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 01 Окт 2008, 23:00

alexand написа:
защото Левски това е България
Що за глупост ...

А Бербо се надявам да проиграе английски футбол най-накрая. Омразна ми да го гледам как се влачи по терена :roll: Живинка искам !

Това е неговия стил бе човек, не си ли го наблюдавал, аз лично съм гледал всички мачове от ЦСКА до днес. Той сам го е казвал, че не гони безмислени топки, а си пази силите. Това е неговия стил на игра и който иска да го види друго яче да не се надява особено. Сър Алекс сам каза, че той има шесто чувство, великолепно докосване и усет за подавания и пласиране. Това е стила на нашето момче и честно казано головете му ми допадат много повече от тези на селяния от Харманли... Ицко случи да перфектен треньор и великолепна Барса, златно поколение от играчи, които ни изведоха до 4-то място в САЩ. Сега в националния само трима, четирима от останалите могат да схванат идеята на неговите пасове и отигравания. И това са тези играещи в чужбина и най-вече в premiership... Бербаналдо само изглежда мурзелив и муден, иначе не смятам, че човек като Фъргюсън би дал толкова пари за него. Едиственото лошо е, че сега напрежението е много по-голямо, защото Тотнъм беше и си остана посредствен отбор, в който можеше да експериментираш, докато в Юнайтед си задължен да печелиш всеки мач, на всяка цена :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 01 Окт 2008, 23:08

stef-- написа:
Gosho.p написа:Разбирам от футбол колкото футбола знае за мене но БАТЕ къртииииииии още като изложи Левски се спуках от кеф ... :mhihi:

:bchug:

Аз пък се спуквам от кеф като ви гледам как се карате за некви 22 педерунгела дето плуят по тревата и после се метат и си бършат лигите :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 01 Окт 2008, 23:17

Има футбол само в Англия.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 01 Окт 2008, 23:25

DirtySouth написа:Аз пък се спуквам от кеф като ви гледам как се карате за некви 22 педерунгела дето плуят по тревата и после се метат и си бършат лигите :mhihi:

е да ама взимат няколко милиона за това :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе евала на Бербатов и на не толкова претенциозния Бате !
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Окт 2008, 23:26

DirtySouth написа:Аз пък се спуквам от кеф като ви гледам как се карате за некви 22 педерунгела дето плуят по тревата и после се метат и си бършат лигите :mhihi:

Вярваш ли ми, че всеки път като гледам мач за това си мисля.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 02 Окт 2008, 4:26

Айде ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата