БАТЕ ШОКИРА СВЕТА С 2:2 СРЕЩУ ЮВЕ
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Като се сетя кво ги правихме тия трактористи в 2та мача, лошо ми става, обаче си нямахме късмет. Сега доиде времето на истината и ще жилиме утре.
Нека всички бъдем на Герена и подкрепим Левски, защото Левски това е България.
Успех сини лъвове, ние сме с вас.
Нека всички бъдем на Герена и подкрепим Левски, защото Левски това е България.
Успех сини лъвове, ние сме с вас.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
alexand написа:Бате газят ! А Бербо.. просто не е за Юнайтед.. бастунче си е. Вкарва там, ама играта му е повече от отблъскваща. Да видим де, може да заприлича.........
Момчето още не се е сработило с тима, Сър Алекс иска да наложи изцяло нова система, вчера се видя мощен напредък, въпреки че беше срещу слаб отбор. Но напрежението падна. Някои феноменални докосвания. Да не забравяме, че в Тотнъм се разписа във важен мач едва към десетия мач. Само Кристиално ревнува, защото сега Рууни и Бербатов ще му взематъ повечето от головете...

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
карел написа:... Левски, защото Левски това е България.
хаха

затворят темата

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Що за глупост ...защото Левски това е България
А Бербо се надявам да проиграе английски футбол най-накрая. Омразна ми да го гледам как се влачи по терена

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Иво
- шПерко
-
alexand написа:Що за глупост ...защото Левски това е България
А Бербо се надявам да проиграе английски футбол най-накрая. Омразна ми да го гледам как се влачи по теренаЖивинка искам !
Това е неговия стил бе човек, не си ли го наблюдавал, аз лично съм гледал всички мачове от ЦСКА до днес. Той сам го е казвал, че не гони безмислени топки, а си пази силите. Това е неговия стил на игра и който иска да го види друго яче да не се надява особено. Сър Алекс сам каза, че той има шесто чувство, великолепно докосване и усет за подавания и пласиране. Това е стила на нашето момче и честно казано головете му ми допадат много повече от тези на селяния от Харманли... Ицко случи да перфектен треньор и великолепна Барса, златно поколение от играчи, които ни изведоха до 4-то място в САЩ. Сега в националния само трима, четирима от останалите могат да схванат идеята на неговите пасове и отигравания. И това са тези играещи в чужбина и най-вече в premiership... Бербаналдо само изглежда мурзелив и муден, иначе не смятам, че човек като Фъргюсън би дал толкова пари за него. Едиственото лошо е, че сега напрежението е много по-голямо, защото Тотнъм беше и си остана посредствен отбор, в който можеше да експериментираш, докато в Юнайтед си задължен да печелиш всеки мач, на всяка цена

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
stef-- написа:Gosho.p написа:Разбирам от футбол колкото футбола знае за мене но БАТЕ къртииииииии още като изложи Левски се спуках от кеф ...
Аз пък се спуквам от кеф като ви гледам как се карате за некви 22 педерунгела дето плуят по тревата и после се метат и си бършат лигите

I'm slowly drifting

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
DirtySouth написа:Аз пък се спуквам от кеф като ви гледам как се карате за некви 22 педерунгела дето плуят по тревата и после се метат и си бършат лигите
е да ама взимат няколко милиона за това

иначе евала на Бербатов и на не толкова претенциозния Бате !
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- Иво
- шПерко
-
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2