Wanted Alive - RAFTER.DATA.BG
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Начи тоя симпатяга рафтър е голям дразнител, заради него вече в краен случай прибягвам до датата като става дума за мп3, обаче вчера всичко мина всякакви граници след като си свалих едно парче от евро.нет и то беше със звуковото лого на въпросния оръфляк, та мисълта ми е има хора по наясно с интернет пространството които биха могли да му навредят по някакъв начин сигурно..., щото па и да се дигнеме да ходиме до тех да ги сгърчиме и това не си е работа...
нали сме цивилизовани хора уж...

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
маи4е е само УЖivo098 написа:Начи тоя симпатяга рафтър е голям дразнител, заради него вече в краен случай прибягвам до датата като става дума за мп3, обаче вчера всичко мина всякакви граници след като си свалих едно парче от евро.нет и то беше със звуковото лого на въпросния оръфляк, та мисълта ми е има хора по наясно с интернет пространството които биха могли да му навредят по някакъв начин сигурно..., щото па и да се дигнеме да ходиме до тех да ги сгърчиме и това не си е работа...![]()

Edited by BMW///M-ma6inata: А аз май ти го трих вече тва мнение, ама ти си нахален и искаш да остане тук,а ?

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3