пожар...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Slavi_m написа:Голяма работа!Някакви си скъпи червени тенекий...И аз съм на мнение,че са прекрасни автомобили по принцип,но чак да се 'реве' и да 'не се спи'-това си е изхвърляне!Нито са ваши,нито сте ги виждали на живо,нито скоро ще си купите...
Нямам какво повече да кажа,животът е по-важен
Aма то май гроздето ... беше кисело а

R.I.P Landikar
не е така бе пичове,все пак това са исторически експонати...по дяволите Ферари Ензо и такива ама по-старите са легенди в историята на автомобилостроенето...Ако бяха баварки?? Например Е9 или М1??
Също ако прочетете малко по-надолу в същия форум има още една снимка в която с червена стрелка се забелязва една черна кола която един по-надолу пише че е Ланчия Фламиня (Пожар) ....малко гавричка се получи нали?
Също ако прочетете малко по-надолу в същия форум има още една снимка в която с червена стрелка се забелязва една черна кола която един по-надолу пише че е Ланчия Фламиня (Пожар) ....малко гавричка се получи нали?

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!
ЕБАТИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ИЗМАМА!
Някои хора правят пари от това

ЕБАТИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ИЗМАМА!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Nasti написа:ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!![]()
![]()
ЕБАТИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ИЗМАМА!![]()
Мдааа.. достаааа парици.
Май аз съм единствения човек който толкова мрази италианските чирепи (наред с Ферари, ламбо, Мазерати и т.н.), че не ми пука особенно..

застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...
колите са само железа-да.. но когато от ххх броя ф40 изгорят 3, това определено е загуба за фенското общество...
а италянските коли може да са всякакви, но имат дух... което във наши дни става все по-ценено качество...
колите са само железа-да.. но когато от ххх броя ф40 изгорят 3, това определено е загуба за фенското общество...
а италянските коли може да са всякакви, но имат дух... което във наши дни става все по-ценено качество...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ф40 или 348 тс с дух на Фиат...
Моля ви... Ферари е една от малкото коли, които те карат да настръхнеш дори от снимка в наше време...

Never mistake motion for action...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Чочо,ще ме извиняваш,ама по някога си така: [BMW]-в превод:кон с капаци,
виждащ само БМВ и то от Е30 назад
виждащ само БМВ и то от Е30 назад

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
alx написа:застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...
Незнам до колко съм запознат с такъв тип бизнес, но със застрахователния съм добре запознат, за това така реагирам
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- SlipKnoT
- devildriver
-
Lion написа:Ф40 или 348 тс с дух на Фиат...Моля ви... Ферари е една от малкото коли, които те карат да настръхнеш дори от снимка в наше време...
Чеееееееееееееееееееетииииииииииииииииииии! НАПИСАЛ СЪМ НЕЩО ЗА СТАРИТЕ (Макар, че нищо не ми настръхва)!Пфуууууууууууу, като се пише нещо тряяя да се чете!

bmwdriver написа:....
В този случай точно не е така, защото аз такъв тип автомобили не харесвам..Ферари, Ламбо та даже и Макларън Ф1, така, че е в'прос на вкус!Ма виж някой стар Порш Карера 993 турбо..

П.С. Че съм кон с капаци.. няма спор.

Nasti написа:alx написа:застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...
Незнам до колко съм запознат с такъв тип бизнес, но със застрахователния съм добре запознат, за това така реагирам
ще обясня- по света при загуба на екзотичен автомобил застрахователя изплаща по шваке (това е факт

в момента ф40 за продан под $330к няма.
винаги при екзотиките швакето е много много по-ниско от пазарната стойност. от там и тази автокъща е загубила страшно много пари от нереализрани печалби.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2