пожар...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 02 Ное 2004, 23:53

Slavi_m написа:Голяма работа!Някакви си скъпи червени тенекий...И аз съм на мнение,че са прекрасни автомобили по принцип,но чак да се 'реве' и да 'не се спи'-това си е изхвърляне!Нито са ваши,нито сте ги виждали на живо,нито скоро ще си купите...
Нямам какво повече да кажа,животът е по-важен :!:

Aма то май гроздето ... беше кисело а :?:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 03 Ное 2004, 0:25

лоша работа но все пак живота е по важен ;) но пак ме е супер яд за тез рядки екземпляри :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 03 Ное 2004, 1:51

не е така бе пичове,все пак това са исторически експонати...по дяволите Ферари Ензо и такива ама по-старите са легенди в историята на автомобилостроенето...Ако бяха баварки?? Например Е9 или М1??

Също ако прочетете малко по-надолу в същия форум има още една снимка в която с червена стрелка се забелязва една черна кола която един по-надолу пише че е Ланчия Фламиня (Пожар) ....малко гавричка се получи нали? :lol:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Ное 2004, 7:39

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ! :shock: :shock:

ЕБАТИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ИЗМАМА! 8)

Някои хора правят пари от това
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 03 Ное 2004, 13:51

Nasti написа:ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ! :shock: :shock:

ЕБАТИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ИЗМАМА! 8)

Някои хора правят пари от това

Мдааа.. достаааа парици.
Май аз съм единствения човек който толкова мрази италианските чирепи (наред с Ферари, ламбо, Мазерати и т.н.), че не ми пука особенно.. :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Ное 2004, 15:27

застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...

колите са само железа-да.. но когато от ххх броя ф40 изгорят 3, това определено е загуба за фенското общество...

а италянските коли може да са всякакви, но имат дух... което във наши дни става все по-ценено качество...
алекс
трабант 601с
разни други возила

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 03 Ное 2004, 15:31

Ферари :arrow: дух на Фиат.. :dunno:
Ламбо :arrow: дух на Ауди.. :dunno:

П.С. За старите съм съгласен! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Ное 2004, 18:13

Ф40 или 348 тс с дух на Фиат... :dunno: Моля ви... Ферари е една от малкото коли, които те карат да настръхнеш дори от снимка в наше време...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 03 Ное 2004, 21:39

Чочо,ще ме извиняваш,ама по някога си така: [BMW]-в превод:кон с капаци,
виждащ само БМВ и то от Е30 назад ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 03 Ное 2004, 21:59

Ф40 и до днес си остава най-култовата суперспортна кола за мен.....Невероятен автомобил, за който не може да се каже,че е просто желязо! :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 04 Ное 2004, 0:08

Lion написа:Ф40 или 348 тс с дух на Фиат... :dunno: Моля ви... Ферари е една от малкото коли, които те карат да настръхнеш дори от снимка в наше време...
.
ФИАТ и дух? :DDD :puke:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Ное 2004, 9:31

alx написа:застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...

колите са само железа-да.. но когато от ххх броя ф40 изгорят 3, това определено е загуба за фенското общество...

а италянските коли може да са всякакви, но имат дух... което във наши дни става все по-ценено качество...

Незнам до колко съм запознат с такъв тип бизнес, но със застрахователния съм добре запознат, за това така реагирам
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 04 Ное 2004, 15:27

Lion написа:Ф40 или 348 тс с дух на Фиат... :dunno: Моля ви... Ферари е една от малкото коли, които те карат да настръхнеш дори от снимка в наше време...

Чеееееееееееееееееееетииииииииииииииииииии! НАПИСАЛ СЪМ НЕЩО ЗА СТАРИТЕ (Макар, че нищо не ми настръхва)!Пфуууууууууууу, като се пише нещо тряяя да се чете! :evil:

bmwdriver написа:....

В този случай точно не е така, защото аз такъв тип автомобили не харесвам..Ферари, Ламбо та даже и Макларън Ф1, така, че е в'прос на вкус!Ма виж някой стар Порш Карера 993 турбо.. :bowdown: (още веднъж казвам :arrow: ЗА МЕН!), ако изключим БМВ. :twisted:

П.С. Че съм кон с капаци.. няма спор. :DDD

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Ное 2004, 15:39

Nasti написа:
alx написа:застрахователна измама? само някои които не е запознат със този тип бизнес би си помислил че това е далавера...

Незнам до колко съм запознат с такъв тип бизнес, но със застрахователния съм добре запознат, за това така реагирам

ще обясня- по света при загуба на екзотичен автомобил застрахователя изплаща по шваке (това е факт :( швакето на ф40 в момента го гледам е $265к.)

в момента ф40 за продан под $330к няма.

винаги при екзотиките швакето е много много по-ниско от пазарната стойност. от там и тази автокъща е загубила страшно много пари от нереализрани печалби.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата