Въпрос за акумулатор с око
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Въпрос за акумулатор с око
възможно ли е акумулатора ми да няма заряд а окото да си е зелено на цвят... днес давам контакт лампите ми едвам светят на таблото, пък камо ли да завъртя стартера, а погледнах окото е зелено, след като ме избутаха карах 20-тина мин и после запалих нормално... възможно ли е окото да не показва верно, акумулатора е на 4 год
мерси

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Окото показва сътояние на една от клетките,...а за другите нищо, търговски трик май за пазарна ниша. Вероятно вече не ти държи ток батерията.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
И моя е така - свети зелено, а малко да паднат температурите навън и почвам да се моля сутрин да запали 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
окото е един поплавък който си мени положението спрямо гъстотата на електролита в една от клетките ,като е възможно и да блокира в някое от състоянията си така че не го гледай много много
Alexi написа:окото е един поплавък който си мени положението спрямо гъстотата на електролита в една от клетките ,като е възможно и да блокира в някое от състоянията си така че не го гледай много много

Освен това дори при нормална гъстота на електролита акумулатора може да не работи нормално поради лоша връзка между плочите,разрушени плочи, натрупване на утайки на дъното, които окъсеват в даден момент плочите ......
- Kambe
- старши ентусиаст
-
купих си нов акумулатор GigaWatt 74Аh сега върти да си е*е
стария беше 60Аh, казаха ми че е бил слаб за тази кола, надявам се че не е проблем че съм го сменил с по силен, вие как мислите

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Немаш проблеми
а това око от по горе може само да му се радваш като си сменя цвета за друго не става
моето показваше винаги черно а колата палеше като самолет и музиката (усилвател+ елипси+бокс) захранваше 3 часа след което паля и заминавам

- Kambe
- старши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1