Е това е разход :-)
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Е това е разход :-)
Ровя си в mobile.bg и като видях това просто не се стърпях и го постнах:
DD
DD
DD
Допълнителна информация:
BMW 323M, 2300 кубика, 150 конски сили, 6 цилиндара, пълен инжекцион, бензин, 4 лети джанти 15Х205, разход градско 10 л на 100 км, извънградско под 8 л на 100 км, абсолютно запазена

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Малко е послъгал с градското,за извънградското ако кара с 90 съм сагласен
Опитаи смъртта но не умираи
- Azrail
- UFO Pilot
-
Зависи от колата, но аз доколкото знам - 80-90. Пак казвам, зависи, щото мойта гореше най-малко при 120 

MORE BEER!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ух добре че има кредор...
мммм по принцип колите са най-икономични при постоянни 90км/ч на 5та скорост (при 5 скоростни кутии) или поне повечето коли!
по принцип в каталозите (или поне тези в интернет) дават разход при 90 и при 120 в литри на 100. Ами всички автомобили горят адски малко при 90.

мммм по принцип колите са най-икономични при постоянни 90км/ч на 5та скорост (при 5 скоростни кутии) или поне повечето коли!
по принцип в каталозите (или поне тези в интернет) дават разход при 90 и при 120 в литри на 100. Ами всички автомобили горят адски малко при 90.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да ти гори малко колата е част от майсторското шофиране ,и трябват и малко знания ,примерно знаете ли че при отворен прозорец разхода се вдига с 4% ? , с климатик 5-10 % ,с багажник отгоре 10-15 % .. Колата при ускорение гори най малко когато ускоряваме с газ до дупка ,защото дросела е отворен на макс и не я удушаваме ..при движение по магистрала е важно да се поддържа избраната скорост без излишни ускорения и забавяния ,които вдигат разхода много .. тогава и при 160 разхода е под 10... а за градско - възможно най ниски обороти и високи предавки .. с моята за проба съм постигал 9 градско и под 7 извънградско при правилно и кротко каране .. Така че мисля че е възможно да му гори толкова на човека като минимуми ....
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
мойта по книжка я дават при 80км/ч 5-а скорост 2000 оборота и разход 6/100 а при 160км/ч разход 18/100
ама тва ако е нова.... 

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Alexi написа:Колата при ускорение гори най малко когато ускоряваме с газ до дупка ,защото дросела е отворен на макс и не я удушаваме ..
Става въпрос за максимално ускорение, когато пълниш всички предавки докрай или по принцип при каквото и да е ускорение ? То ясно, че с мощна кола при такива условия няма как да е "нормално" ускорението поне на първите 3 скорости.. Ама разните много слабички добичета освен на 1-ва на друга предавка не разбират, че си подал до пода

11 мнения
• Страница 1 от 1