NFSU:2Demo
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Vladi написа:За съжаление са по-високи изискванията. На MX440 ми изкарва съобщение: The installation cannot continue because the game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on your system, още каот се опитам да пусна setup-a.
direct X е софтуер който можеш да си свалиш от нетаили да потърсиш от някой и да си инсталираш, след което играта ще тръгне.
можеш да инсталираш всяка версия на ДХ и всички ще работят с видео картата ти. СЛед като си намериш въпросната версия (или по-висока) най-вероятно играта ще ти тръгне, как ще върви е съвесем друг въпрос... много зависи и от останалите ти компоненти де...
потърси минималните изисквания на игграта за хардуер и гги сравни с твойто пц за да си сигурен....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
те хората са си написали на кой сайт да идеш за да си инстал DX9c, ама кой да чете
та така
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
отдясно горе долу по средата има бутон DOWNLOAD и сваляш въпросния файл и го пускаш и от там натам DX9c сам си върши работата, сваля известно време 10на минутки най-често (зависи от връзката) файлове и после ги копира където трябва, или където си избереш да ти е WINDOWSа, защото в моя случай ми даваше да го инстал в C:\windows\system32\, пък на мен windowsa ми е в D:, но вярвам, че ще се оправиш...
ТОЛКОЗ!!!
п.с. надявам се да съм бил полезен
п.п.с. на мен пък ми даде някъв ЕРРОР (не Жоро
), сега го инстал 2ри път!!!
п.п.п.с МАМКА МУ И ПРАСЕ, пак същия ЕРРОР!!!

та така
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
отдясно горе долу по средата има бутон DOWNLOAD и сваляш въпросния файл и го пускаш и от там натам DX9c сам си върши работата, сваля известно време 10на минутки най-често (зависи от връзката) файлове и после ги копира където трябва, или където си избереш да ти е WINDOWSа, защото в моя случай ми даваше да го инстал в C:\windows\system32\, пък на мен windowsa ми е в D:, но вярвам, че ще се оправиш...
ТОЛКОЗ!!!
п.с. надявам се да съм бил полезен
п.п.с. на мен пък ми даде някъв ЕРРОР (не Жоро

п.п.п.с МАМКА МУ И ПРАСЕ, пак същия ЕРРОР!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
някакви идеи за тази грешка дето ми я дава, че ме е яд та немога да гледам
"speed2demo.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." в некво прозорче БАХТИ!!!
"speed2demo.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." в некво прозорче БАХТИ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
нисана
абе тоя нисан със задно ли е бре???? щото се върти на място като шперосана 325-ца

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Много ми харесва играта
Он-лайн не играете ли? Ако да, с какви ник-ове? Моя е KoolyO1.
За рекорд на обиколка, не мога да се сетя с точност, но е около 48. За две обиколки обаче рекорда си го знам: 1:42.37 То тва е щот' карам само он-лайн и на 2 обиколки.
P.S. А и забравих:
BMW8 написа:
В NFS1 колите си имаха интериор
С'я пак няма, ама поне има изглед като в Колин Макрей, т.е. гледаш си само предния капак.
P.S. Ако наистина тая игра искаше хардуерна поддръжка на DX9 щях да се гръмна
Тъкмо си моднах и клокнах Ti4800-цата
P.P.S. Мда със задно е тоз' Лисан

Он-лайн не играете ли? Ако да, с какви ник-ове? Моя е KoolyO1.
За рекорд на обиколка, не мога да се сетя с точност, но е около 48. За две обиколки обаче рекорда си го знам: 1:42.37 То тва е щот' карам само он-лайн и на 2 обиколки.
P.S. А и забравих:
BMW8 написа:
10. Има нови камери, но колите отново немат интериор както във
NFS 1-5"
В NFS1 колите си имаха интериор

P.S. Ако наистина тая игра искаше хардуерна поддръжка на DX9 щях да се гръмна

P.P.S. Мда със задно е тоз' Лисан

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
това с DirectX-са е проблем и при мен го има(имам DX9c) ако открия начин да го оправя ще напиша.....
ПС:Ако Нисана е 350z e задно!!!!
ПС:Ако Нисана е 350z e задно!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами и аз съм с 440МХ и играта си работи, така че ако direct-а не помогне сменяйте драйвери, преинсталирайте виндоуси и т.н. всичко за каузата

За Директ хикса като гледам да си говорите и да споделяте проблеми се сещам, че май някои от вас са си сложили "готиния" сървис пак 2 който е с великолепно прецакан директхикс. По принцип демото върви почти перфектно на почти всякакви машини (стига да не ставаш нагъл при видео оптионса). Стига само да си сложиш едно ДХ90ц и си готов да се енджойнеш
Ако се чудите как да си оправите прецакания ДХ направо форматирайте (преинсталираите прозореца) щото до сега по свестен начин без странични ефекти и без необходимост от количества познания няма.

Ако се чудите как да си оправите прецакания ДХ направо форматирайте (преинсталираите прозореца) щото до сега по свестен начин без странични ефекти и без необходимост от количества познания няма.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Гледах из дата фрумите че този проблем се оправял чрез махане на дирек-а (до 8.1) и след това инстал на ново и готово
Laugh...
Cry...
Cry...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2