Търся една полезна тема която не открих в "The Best Off

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Търся една полезна тема която не открих в "The Best Off

Мнение от raid » 23 Сеп 2008, 17:10

Ами темата беше с линк къm един сайт в който бяха описани всички мотори на БМВ със снимки и беше написано към кода на всеки мотор какво означава и точно на кои модели е. Може ли някой да го открие тоя линк или темичката, а когато се намери някой мод. да маха тази :help:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2008, 17:29

колега мисля че се сещам за коя тема говориш,потърси в Е39 мисля че там беш темата
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от raid » 23 Сеп 2008, 17:53

Bavarec*** написа:колега мисля че се сещам за коя тема говориш,потърси в Е39 мисля че там беш темата

Мерси, колега потърсих и там ама не я открих, а е доста полезна :confused:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 23 Сеп 2008, 18:14

Нещо подобно ли: http://www.bimmerforums.com/engine_faq/
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2008, 18:44

Ако не се лъжа нщо подобно,Но беше отделен фаил и бяха сники на двигателите и до тях на кои модели са слагани +още малко информация.Цялото беше подредено в три колкони на черен фон,ако не лъже паметта.колегата ще каже.

Ако е това имам спомени че беше в една тема която някои си беше купил нова кола и питаше за двигателите :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от raid » 23 Сеп 2008, 20:00

Bavarec*** написа:Ако не се лъжа нщо подобно,Но беше отделен фаил и бяха сники на двигателите и до тях на кои модели са слагани +още малко информация.Цялото беше подредено в три колкони на черен фон,ако не лъже паметта.колегата ще каже.

Ако е това имам спомени че беше в една тема която някои си беше купил нова кола и питаше за двигателите :roll:

Точччно него тъъсяа :help:

Le Transportuer - И това е добро ама не е точно което търся. Все пак Мерси :clap:

Назад към Извън Темата