Търся една полезна тема която не открих в "The Best Off
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Търся една полезна тема която не открих в "The Best Off
Ами темата беше с линк къm един сайт в който бяха описани всички мотори на БМВ със снимки и беше написано към кода на всеки мотор какво означава и точно на кои модели е. Може ли някой да го открие тоя линк или темичката, а когато се намери някой мод. да маха тази 

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако не се лъжа нщо подобно,Но беше отделен фаил и бяха сники на двигателите и до тях на кои модели са слагани +още малко информация.Цялото беше подредено в три колкони на черен фон,ако не лъже паметта.колегата ще каже.
Ако е това имам спомени че беше в една тема която някои си беше купил нова кола и питаше за двигателите
Ако е това имам спомени че беше в една тема която някои си беше купил нова кола и питаше за двигателите

Bavarec*** написа:Ако не се лъжа нщо подобно,Но беше отделен фаил и бяха сники на двигателите и до тях на кои модели са слагани +още малко информация.Цялото беше подредено в три колкони на черен фон,ако не лъже паметта.колегата ще каже.
Точччно него тъъсяа

Le Transportuer - И това е добро ама не е точно което търся. Все пак Мерси

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
6 мнения
• Страница 1 от 1