BMW3 ili Opel Tigra

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 21 Сеп 2008, 14:55

SpUd3r написа:
titto написа:
Prekysvach написа:тогава да зема 2 трабанта и да си ги сменя съединителя му струва 12 лв или 25 с притисквателния диск за 3500 4 може да си намери много прилично е30 с достатъчно екстри и добро състояние което няма да му създава особенно скъпи проблеми и за мен е за предпочитане пред опел дори почти 10 години по нов
:yes:
Маани тия хлопели,ефтиното излиза винаги скъпо,пък и нали не искаш да мръзнеш зимата,а с тая черупка Тиграта ще висиш само по сервизите!

а с е36 за 3500 лв, къде мислиш, че ще виси ?
За Е36 за 3500 не съм споменавал,но това което имах в предвид-Е30 за тия пари ще виси в сервизите значително по-малко от колкото с гейската Тигра,чети бе момче! :gay: :winky:Единствения + на сапунерката-Тигра е,че за подръжка е евтина,но разходът на гориво и е непоносим като за количка за пазар,каквото е предназначението и....!За тези пари и Голф е алтернатива! :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 21 Сеп 2008, 15:31

ако не е бмв зимай некво японче или голф от който ще останеш доволен като разходи , и не се звери по кръстовищата

поздрави :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jokomoro » 21 Сеп 2008, 15:32

Мерси за информацията БМВ-то наистина е страхотна кола (визирам Е36) но са съжаление няма да мога да я поддържам за сега се спирам на тигра, астра Ф, и корса б, но искренно се надявам втората кола да ми е БМВ 320и но за сега съм скъсан за БМВ :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 21 Сеп 2008, 16:08

Истината е лястовица с рамка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2008, 17:23

titto написа:....а с тая черупка Тиграта ще висиш само по сервизите!

1 ден за алтернатор :shock: :twisted: примерно :mhihi:
пича като ми каза какво е правил зада стигне до него ми стана неудобно чак :mhihi: аз се радвам че не е мяо тая кола ;) препоръчвам ти и ти да не влизаш във филма ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 21 Сеп 2008, 20:06

Вектра С 20 ХЕ е твойта кола, хем малък разход и евтина поддръжка, ем бърз автомобил и голям горе долу колкото е36. Не ги слушай тея комплексарите да земеш 316 после 320 и други от рода. А тиграта е за жени, не става и за женчовци. За 3500 ще си вземеш що годе свестна Вектра, докато за тея пари е36 ше е некой кофтор дето е ребилдван 8 пъти.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 22 Сеп 2008, 1:33

Да ти кажа една неприятна истина макар и с риск да бъда нападнат.
Взимаш си един голф 1.6 моно 75 коня слагаш му една газ и не мислиш за разход и чупливост. Каквото ама абсолютно без значение какво ще му се счупи най-скъпия ремонт ще ти е 100 лева със части от моргата.
За тея пари може и с клима да си намериш ако потърсиш е не се надявай да е нов като година, но читави бройки има и за тея пари смятам, че ще си намериш. Строши го от каране дето се вика и пак ше му вземеш пари. А дай боже като поукрепнеш финансово си вземи БМВ няма такъв кеф.
Относно голфа.. за визия, комфорт, стабилност и прочие не говоря. Говоря за прагматичен и адекватен избор в твоя вариант.
И варианта с вектрата не е лош ако търсиш да ти бяга колата, но не смятам, че ще се сравни като надеждност и евтини части с добрия и стар, добре изпитан Гоуф..
Успех с избора.
Изображение
E34, E38

Предишна

Назад към Извън Темата