Финансовата криза....
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Сони,
на 200к евро, лихвата е 16к за година
за златото съм съгласен, но в България е много трудно да се търгува с инвестиционно злато или какъвто и да е ценен метал. естествено, че не говоря за златарско, зъболекарско или некви подобни дивотии...
аз лично съм по-голям фен на Паладия, ако ме питате
и концепция за поскъпването му имам даже
иначе не мисля, че покупката на злато преди година примерно, би донесла печалба
ето една смешка за инвеститорите в ДФ http://www.fx.ru/forum/showthread.php?t=4046
на 200к евро, лихвата е 16к за година

за златото съм съгласен, но в България е много трудно да се търгува с инвестиционно злато или какъвто и да е ценен метал. естествено, че не говоря за златарско, зъболекарско или некви подобни дивотии...
аз лично съм по-голям фен на Паладия, ако ме питате

иначе не мисля, че покупката на злато преди година примерно, би донесла печалба

ето една смешка за инвеститорите в ДФ http://www.fx.ru/forum/showthread.php?t=4046

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Nucl3arDru1D написа:ето една смешка за инвеститорите в ДФ http://www.fx.ru/forum/showthread.php?t=4046
Т'ва черното бмв, нещо средно между м3 и м5 беше
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Nucl3arDru1D написа:Сони,
на 200к евро, лихвата е 16к за година![]()
аз лично съм по-голям фен на Паладия, ако ме питатеи концепция за поскъпването му имам даже
![]()
![]()
иначе не мисля, че покупката на злато преди година примерно, би донесла печалба![]()
То чпвек треа да е идиот ако си мисли, че златото носи печалб, то единствено запазва парите, а за бакалските сметки на кеша, на око ги смятах и беше нормално да сбъркам. Но тези които се присмиват за параноята, ше кажа, че аз несъм параноик, но си спомням 1997г и 2003-2004 (за нея аз само аз си знам), така, че от няколко годинки насам, гледам да мисля, няколко крачки напред, за да знам, че има кво да ям. Несъм милионера с пачките под юргана за да не се притеснявам, но с това правителство нащо, с тези военни глупости на американците, и с тези санкции на Евросъюза, освен брутална криза, друго не ни чака. Всеки ден се замислям върху това и освен един голям хамбар с продукти от първа необходимост, друга гаранция за нормално излизане от предстоящата криза невиждам. То си е мое мнение и аз се оповавам на него

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По-добрият вариант е да купиш три циганки от гетото и да въртиш с тях бизнес.vutov написа:Само ще кажа едни цифри за хляба.
На два пъти в последните години имаше бедствено положение във Варна ( зимата заради снега), продажбите на хляб през тези дни скачат между 5 и 10 ПЪТИ ( зависи от хляба, най-много се харчи заводския обикновен хляб прези тези дни) над средните за деня. Брашното се изкупува всичкото. Маята също. Олиото върви също.
Повече от ясно е че хайвер никой не пипа.
Та който има скътани парички, може да купи 5-10-15 тона олио, да ги прибере в някой склад и да чака подходящия момент, да ги шитне.
Другия вариант е големи варели с нафта/ бензин ( по-добре нафта).
АКо недай се боже стане една криза, ама сериозна, вади 10 тона на пазара и веднага щесе прилапат.
Тука се начетох на всякакви глупости,ако искаш да знаеш България е в криза от 1990г,тъй че изобщо не се притеснявай за това,ние отдавна сме си хапнали дръвцето.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
и аз съм така мое неква партия да правиме за по голямоbum_bum написа:Деба, аз като ям само месо кво да правя, да зи земам хладилно хале от сега
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5