утре на тиесто кои ще ходи
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
абе коий хвана слушалките на тиесто бе..лелеле аз бях само на няколко метра от там дрто паднаха и се изядох от яд направо....
а не знам за вас гледам от уши се оплаквате аз вече 2-ри ден не мога да си поръчам едно кафе
говоря с бележки и знаци
само ми се смеят колегите..
а не знам за вас гледам от уши се оплаквате аз вече 2-ри ден не мога да си поръчам едно кафе

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:абе коий хвана слушалките на тиесто бе..лелеле аз бях само на няколко метра от там дрто паднаха и се изядох от яд направо....
а не знам за вас гледам от уши се оплаквате аз вече 2-ри ден не мога да си поръчам едно кафеговоря с бележки и знаци
![]()
братле от де да знам ние с грешката гледахме дебеланите

и в така да се каже заклю4ения да кажа толко хора писаха готвиха се пържихасе напъваха се 4е ще доидат и накрая само 4ма 5ма има нема некаде доидехме

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
И аз бях, но в деня на концерта несъм сядал на компа, за да търся някой колега за компания. Иначе беше страхотно и клипчета направих. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Това беше най-евтината версия на Тиесто ... сигурно е дал и промо цена заради турнето ISOS. Предполагам всички сте гледали DVD-та му от концертите, които е правил през годините е няма нищо общо ама то какво ли да очакваш за 50 лв. .... Единственото за което се радвам е, че го видях на живо иначе повече в България на концерт НИКОГАШ!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
BMW-X5 написа:Това беше най-евтината версия на Тиесто ... сигурно е дал и промо цена заради турнето ISOS. Предполагам всички сте гледали DVD-та му от концертите, които е правил през годините е няма нищо общо ама то какво ли да очакваш за 50 лв. .... Единственото за което се радвам е, че го видях на живо иначе повече в България на концерт НИКОГАШ!
така е прав с постно беше но пак наистина за 50 4ка кво пак толко си4ко отиваме го водиме на живо гледал сам му концертите но там бате си е мания се пак ба4кат в евро а и как да направят пове4е тия глупаци от син сити
ако беше вива саунт можеби ще ше да е рали4но

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3