БМВ СЕРВИЗ М-КАР?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

БМВ СЕРВИЗ М-КАР?

Мнение от e38 » 16 Сеп 2008, 23:33

кажете като сервиз на бмв дали е добър :roll: щото смятам да си сменя автоматичната ск кутия на бмв 730д е38,но ми казаха цена 10 000лв. добре ама цената е била такава след като вземат старата авт кутия :roll: а ако искам да си я сменя кутията и да си взема старата цената ставала 12000лв. :roll: и ме съмнява че след като имат такава практика(незнам дали това е нормална такава според мен не)да не би да ги рециклират и после с тия кутии да ги продават за нови :roll: спешно ми трябва коментари за тоя сервиз дали няма да се пр**бе работата,в България вече нямам вяра и очаквам всичко!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 16 Сеп 2008, 23:40

Лично според мен, по-добър вариант е да си вземеш скоростна кутия на старо, от някоя е38ца, която се продава на части, пък не съм и много сигурен дали от други модели няма да стане пак скоростната кутия, например е39, но да дадеш 10 хиляди лева за нова ми се струват прекалено много, като за тея пари мисля, че може да си внесеш цяла е38ца от Германия в добро състояние без да я регистрираш и да я разкостиш на части. Наистина, новата скоростна кутия като качество и живот е по-читава, но дали си заслужава парите?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Сеп 2008, 23:46

Така си правят немците, спокойно...
Иначе това и на мен ми се виждат твърде много пари за скоростна кутия, може би се замисли за такава на старо... Въпреки че и там няма много гаранция колко ще издържи и как е карана.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Сеп 2008, 23:48

вземи си на старо около 1000-2000 зависи как я намериш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Сеп 2008, 0:51

никакви оплаквания от м-кар. Ударих преди година и половина нова троика , оправиха е перфектно , неможеш да разбереш че е удряна , каквото и да е трябвало да направят винаги е било перфектно. Може да взимат скъпо , но поне го правят като хората.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 17 Сеп 2008, 1:11

Има друг вариант. Поръчваш си нова кутия, цената в Дару Кар е (ако това е твоята):
Номенклатурен номер : 24001423296
Описание : RMFD.TRANS.
Ед.цена (с ДДС) : 9969.84 BGL
Няма наличност

Взимаш си я като пристигне и отиваш да ти я монтират в друг сервиз, така старата си остава при теб, а машината ти е с нова кутия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Сеп 2008, 1:21

а какъв е проблема с твоята ???
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 17 Сеп 2008, 5:43

ами последният път като бях в м кар ми казаха че съм за нова кутия при превключване от неутрална на директна се получава едно мн неприятно ритане след което от това ритане минава 2-3 метра и колата спира все едно сам на неутрална,а съм на D,след като подам малко повече газ(на директна D) се форсира на място и при около 2000 об/мин изведнъж преритва мн здраво цялата кола се изправя и ми изписва на борда getriebenotprogramm.след това колата върви само на 3 и 4!така ми казаха от м кар!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 17 Сеп 2008, 7:19

Закарай я да ти я ремонтират - нова турбина + всичките уплътнения и ако се наложи нещо друго с маслата монтаж и демонтаж няма да ти излезе повече от 3-4 хиляди, а в сервизите които разбират кво правят дават и гаранция
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 17 Сеп 2008, 7:44

кутията ти буксува!!! Заминали са ламели в някой от касетките със скоростите! По твойто обяснение това е 1 скорост. Тя е заедно със задна скорост в една касетка. Ако и на задна ти вкарва на сервизен режим, значи почти сигурно е тази касетка. При всички случай ще сваляш кутията. Може да се ремонтира като се сменят ламелите в сервиз за авт. ск. кутии.

Да те предупредя, да не си играеш в това положение със скоростите и да форсираш колата, защото щом са счупени ламели, значи има метални частици в маслото и ще направят всичко на боза в кутията !!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Сеп 2008, 8:29

Колега,не знам откъде си,но в Сф има сервиз за автоматични ск. кутии- http://www.gemini4.com/
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 17 Сеп 2008, 9:30

Колега,не се притеснявай от това че е рециклаж ..... Когато работех в Автотрейд,при смяна на водна помпа,феродов диск,карета,рейки ..... всичко се иземаше обратно за рециклиране .... Не му се плаши толкова ..... Те "там" си знаят работата .... А и честно,никой от клиентите не разбираше че някой части са рециклирани ..... Успех и да кажеш какво си решил .......

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Сеп 2008, 9:35

getriebenotprogramm--дали не е компа на кутията :?: :?: :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 17 Сеп 2008, 10:54

0888223994 - Коце, мисля че ще ти свърши работа за бая по-малко от 10к :shock:
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

Назад към Извън Темата