Защо тоя синио-белия пламък веднъж запален ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Сеп 2008, 12:23

Искам тая тема да я прочетат тия с опелите и фау-ве-тата :mhihi: Ще им станат ясни някой неща.

ПРОСТО НЯМА ДРУГ, ТАКЪВ АВТОМОБИЛ! :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Сеп 2008, 12:30

vicho написа:Искам тая тема да я прочетат тия с опелите и фау-ве-тата :mhihi: Ще им станат ясни някой неща.

:twisted:

Нищо няма да им стане ясно.... :confused: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Сеп 2008, 12:57

аз не мога да го опиша, след е34-та всяка кола в която се кача дори и да съм я харесвал преди, някак вече не ми харесва, намирам хиляда кусури в нея и не мога и не мога да се отпусна като в бмв-то. :)
кагото се качих е28-та сякаш се слях с нея, все едно ме обгърна в прегрътката си и...и...не мога да го опиша.
просто в никоя друга не е същото.

както каза един пичага пред кат, докато чакахме да минеме през каналите:
"Веднъж БМВ-завинаги БМВ!" :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2008, 13:14

vicho написа:Искам тая тема да я прочетат тия с опелите и фау-ве-тата :mhihi: Ще им станат ясни някой неща.

ПРОСТО НЯМА ДРУГ, ТАКЪВ АВТОМОБИЛ! :twisted:
Е аз съм с Фау-Ве ,пък преди това съм карал като твойта, 95 г. Е,и? Какво го изкарвате сякаш слизаш от Порше 997 турбо и се качваш на Мускал 82ра....Аре стига се превъзнасяхте,оливате се...Карал съм освен ис-а и 96та ГТИ ,150 к.с. харчи чуствително по-малко(знам че на никой от вас тука не му пука за разход,шото сме се милионери и караме БМВ!!),по-пъргава е ,в интерес на истината не е толкова стабилна,ама всеки си решава какво иска... Айде успокойте се,не карате бентли континентал ,а 15-годишни баби,било то и от престижна марка...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Сеп 2008, 13:23

Bogat-Beden написа: Какво го изкарвате сякаш слизаш от Порше 997 турбо и се качваш на Мускал 82ра....Аре стига се превъзнасяхте,оливате се...Карал съм освен ис-а и 96та ГТИ ,150 к.с. харчи чуствително по-малко(знам че на никой от вас тука не му пука за разход,шото сме се милионери и караме БМВ!!),по-пъргава е ,в интерес на истината не е толкова стабилна,ама всеки си решава какво иска... Айде успокойте се,не карате бентли континентал ,а 15-годишни баби,било то и от престижна марка...

Е какво сега, дай да не се кефим щото са баби, така ли?
Не вярвам някой от нас тука скоро да се качи на Бентли, и какво от това?
Човек се чувства щастлив и гледа позитивно на света около себе си, когато намери нещо което да го радва, нещо на което да се отдава...
Казваш "всеки си решава какво иска"...то едно е какво искаш, съвсем друго е какво можеш да имаш, важното е и това което имаш да те прави щастлив... независимо от това, че може би изглежда че се превъзнасяме,нали? ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Защо тоя синио-белия пламък веднъж запален ...

Мнение от Apassionata » 12 Сеп 2008, 13:44

Няма да боли и няма да копнея,
ставам вързан вятър и замлъкнал ручей.

Няма да съм бледа подир нощ безсънна,
но и няма да ми запламти лицето.
Няма вдън земя от мъка да потъна,
но и няма да политна към небето.
Няма да ми притъмнява пред очите,
Но и няма да ми се отваря цял простора.
Няма да поглеждам на съседите колите,
В къщи вързана ще кютам, кат в затвора.
Няма да заплача над любимо рамо,
но и няма от сърце да се засмея.
Няма да умирам аз от мисъл само,
но и всъщност – как ли ще живея…

Ако не мога да си карам BMW-то

П.П. А преди фейслифта беше любовно, за мъж :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2008, 13:54

Мишел написа:Е какво сега, дай да не се кефим щото са баби, така ли?
Не вярвам някой от нас тука скоро да се качи на Бентли, и какво от това?
Човек се чувства щастлив и гледа позитивно на света около себе си, когато намери нещо което да го радва, нещо на което да се отдава...
Казваш "всеки си решава какво иска"...то едно е какво искаш, съвсем друго е какво можеш да имаш, важното е и това което имаш да те прави щастлив... независимо от това, че може би изглежда че се превъзнасяме,нали? ;)
Не ми разбра мисълта,цитирах първо колегата,щото от споделяне радостта от собствената кола,такива теми се превръщат в оплюване на другите марки,което вече даже не е смешно ами е плачевно...Нямам нищо против старите коли,но това че караш бмв не означава автоматично че е повече във всяко едно отношение от който и да е било друг модел на друга марка...Аз мисля,че М3 Е36 няма съперник при опелчетата ,фаувета или други,но от 318 до М3 има малко...разлика,нали?Аз едно нещо не мога да отрека на бившото ми бмвнце е че беше много стабилна машина и ми харесваше поведението и на пътя :) Но си харчи твърде много за вървежа и конете,а аз не съм милионер и не ми се лишава от други удоволствия,само и само за да карам БМВ...Ако мога да си позволя хубава нова кола,естествено че ще предпочета е90 пред Ц-клас или А4,за Опел или VW няма да си помисля,но.. реалността е друга.Поне за мен :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Сеп 2008, 14:33

Мишел написа:

:twisted:

Нищо няма да им стане ясно.... :confused: :mhihi:

Абсолютно си права! ;)

п.с. Както всъщност и колегата с фау-ве доказа ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата