Малко помощ относно квартира

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2008, 10:09

AGD написа:
Archangel написа:
M2PR написа:Леле мале, ако имаш възможност я взимай девойката при тебе, че не си е работа с тея квартири, особено пък за сама девойка... :help: :confused: :confused: :confused:

То това е въпроса, че докато не си ремонтирам апартамента няма как да я взема при мен. Както и да е. Засега BMWPetar се отзова и утре ще видим какво ще търсим.

Колеги, моля за малко повече информация - какъв е проблема с квартирите ? И на мен ми поставиха задача да разпитам за квартира за студентка първи курс.

Помоему е отвратително. Лично едва изтърпях 4 дни, ма то май повече проблема идваше от подтискащия блок :mhihi: Сега ще видим ...
Иначе, ако девойката има приятелки, които също са тук, направо да си вземат апартамент под наем заедно, защото не си е работа да се разправяш с хазяйки, дето се навъртат нон стоп :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 10 Сеп 2008, 10:16

M2PR написа:
AGD написа:
Archangel написа:
M2PR написа:Леле мале, ако имаш възможност я взимай девойката при тебе, че не си е работа с тея квартири, особено пък за сама девойка... :help: :confused: :confused: :confused:

То това е въпроса, че докато не си ремонтирам апартамента няма как да я взема при мен. Както и да е. Засега BMWPetar се отзова и утре ще видим какво ще търсим.

Колеги, моля за малко повече информация - какъв е проблема с квартирите ? И на мен ми поставиха задача да разпитам за квартира за студентка първи курс.

Помоему е отвратително. Лично едва изтърпях 4дни, ма то май повече проблема идваше от подтискащия блок :mhihi: Сега ще видим ...
Иначе, ако девойката има приятелки, анправо да си вземат под наем заедно, защото не си е разбота да се разправяш с хазйки, дето се навъртат нон стоп :mhihi:

Вярно, че не е особено комфортно с хазяи, аз така изкарах първи курс. Но девойка първокурсничка сигурно ще може да си търси нещо с приятелки след първия семестър или първата година.
Благодаря за информацията, аз се зачудих да няма някакви измами или други проблеми.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Предишна

Назад към Извън Темата