audi s5 evo ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 09 Сеп 2008, 9:38

Жоркаа,доколкото съм чел всички или почти всички твой постове,ми става ясно че с таз кола ти си вършиш много работа,пътуваш много ....
Просто не ти остава друг изход освен да я поддържаш и то как .....
Ами на мен по едно време ми се прииска да ти бъда кола ..... :mhihi:
Всяко стадо си има черна овца .... аз явно винаги попадам на нея,но честно казано не парадирам с това че със се гонил с е34 и съм го изпреварил,защото точно както си давах газ на правата преди берковица едно а8 3.3тди така ме изпревари че от възд. струя вдигнах още 20 км/ч ......
Твойта кола е ..... как да кажа ...... фантастична,изрядна,стегната,просто си я гледаш с мерак,защото както каза,ти от Осло щеше да се върнеш а онез с Ситроен ли беше,щяха още да са там някъде в сервиза ...
По темата ..... Известно време работех в Автотрейд(официален дилър на VW,за Североизточна България) и там имах възможнистта да покарам следните автомобили всичките с марка VW -> Phaeton 6.0 w12(420hp);Phaeton 5.0 v10 tdi (313 hp);Touareg v10 tdi (пак 313 hp);Touareg 2.5 tdi (174 hp);Tiguan 2.0 tdi (140 hp);Touran 1.9 tdi (100hp),Passat 2.0 tdi (140 hp) ..........
Audi са само две -> S5 quattro (354 hp) и една A8 4.2 tdi quattro
Все коли след 04-05 някой от тях на по 180-200 км. ..... Да нови,но толкоз недомислици че ми ставаше лошо ..... Седалките са доста удобни за седене но при слизане,едни ръбове ..... Аве не ми се говори.... С Phaeton-a 6.0 съм го карал до Шумен,като на една права по километраж направи 270 :shock: (аз толкоз бързо никога не съм карал) ...... За S5 освен wow друго не ми ражда главата .... Толкоз тяга и в Phaeton-a ми се струваше че няма ......
Въпреки всичко тези коли си остават една претъпкана със всевъзможни глупосто ламарина ...... Завинаги в съзнанието ми ще остане споменът за лицата на техните собственици оплакващи се от поредните проблеми ..... За справка едно А8 даде 148 грешки наведнъж,заради не знам си какво,че му станало кеф .... Ами самоволно задействащата се електронна ръчна спирачка на новият Passat .... Сервизният инжинер казваше че това е нормално ...... Touareg-те турбо им сменявахме с маслото,чисто нов 1.9tdi двиг. на един Touran, двигател :shock: :shock: Не говоря за консумативи от рода на носачи,дискове,водни помпи,даже и рейки .....
Да колите са супер,но аз лично само бих ги гледал,нищо повече ...
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 09 Сеп 2008, 10:12

относно случката с БМВ-ТО Е 34- всяка седмица ходиме на една вила на приятел на боровец-които е ходил натам знае пътя-доста на брои и остри завои! Някои път ходя с Е 39-ката някои път с е36/куца М40-ка :mhihi: / и знам как и с колко да взимам в завоите :mhihi:
Сега от 2 месеца съм с ново окачване на троиката/амортисиори и всичко/
Този път ходих с нея- и каква стана тя-нито една кола не можа да ме изпревари- колата просто беше залепена на пътя- в завоите влизах направо не е за говорене/имаите в предвид че по тоя път минават много кисели гъзари с нови коли -и то с доста кончета/
Та колега-на тоя циганин може добре да е изглеждала-ама окачването.......ебати ролята играе ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 09 Сеп 2008, 18:42

Babuna написа:
Azrail написа:Бабуне, аз си мислех, че си от наще...
.

Младеж, точно от тебе не очаквам такова едностранно мнение. Дали съм от "ваште" или от "другите" - не знам. Ама си спомням, че на "наши" и "чужди" се деляхме до 3-4-ти клас. Факт е, че се чувствам много по-малко съпричастен към БМВ идеята в България, която доста се изроди през годините. (но тва е друга тема). БМВ е моята любим автомобил. Но преди всичко аз се кефя на готини автомобили без да вярвам сляпо в някоя конкретна марка и смятам, че така е по-добре.

И като казах, че БМВтата "не завиват" нямах в предвид твоето, а то си е автомобил мечта - още не съм забравил онази разходка...

Тук някакви собственици на дизелови е34ки и мощни 150-коньови (на 1600+ кг) е39ки се вживяват и се имат за завивачи по завоите. Имал съм 520ка и ти казвам, че в сток вид си е една мноооооого недозавиваща кола и пак е по-добре от ауди 100/а6 ЗА МЕН, а съм карал дълго време А6 2.6. Друг младеж с мега мощна 100-коньова е36ца обяснява как предното било за НЕОПИТНИ шофьори :mhihi: Точно това не харесвам в този форум. Хората предпочитат да вярват в неистини и да се уповават в някви фалшиви богове, отколко да приемат реалността и да са ОК с нея. Стига с тези филми!

А относно предложението ти за писта - ОК! Аз съм готов да се състезавам с моята сток кола 110 кс дизел 1100 кг на предно срещу сток без никакви подобрения е34/е39 520ка, която би трябвало с много да ме размине, щото е със задно и завива като за последно.

Какво им е на дизеловите Е34-ки? Това че съм си взел такава например по-малко любител на марката ли ме прави?
Казвам си мнението, че не харесвам Ауди, ако ще и на Луната да лети и точка! Само мога да се надявам чв БМВ ще "вадят" по-добри автомобили(модели) срещу останалите производители!
Карай си 110 "коньовото" Сеат-че и му се радвай!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 09 Сеп 2008, 19:35

Babuna написа:Но преди всичко аз се кефя на готини автомобили без да вярвам сляпо в някоя конкретна марка и смятам, че така е по-добре.

ето това исках да кажа отначалото , но не намерих правилните думи
благодаря

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 09 Сеп 2008, 21:46

Аз по-скоро вярвам на философия, която даден автомобилен производител следва. При БМВ е ясна. При Ауди не мисля, че има такава. Само не ми казвайте Forschung durch Technik, щото ще се изложите много...
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата