Опровержение
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Интересно ми е въпросната Оtto как ще се оправдае!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Деба миризливците ви, влезли да се карат във форума кой по- голям инструктор
Сичките сте един дол дренки, недай си боже жена курсист да им се падне... Гаджето ми сега кара курсове и сменя 2- ри вече инструктор заради такива бастуни като вас, дето вместо да научат човека да кара само се чудят как да направят някой намек та току виж ги огрее или ходят да си вършат тяхна работа в часовете предвидени за каране

Сичките сте един дол дренки, недай си боже жена курсист да им се падне... Гаджето ми сега кара курсове и сменя 2- ри вече инструктор заради такива бастуни като вас, дето вместо да научат човека да кара само се чудят как да направят някой намек та току виж ги огрее или ходят да си вършат тяхна работа в часовете предвидени за каране

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Е сега вече стана сериала приятелки съпернички_65536_kb_sec_ написа:а Рикардо знае ли че Мария е бременна, от Хосе Андреа?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
bum_bum написа:Деба миризливците ви, влезли да се карат във форума кой по- голям инструктор![]()
Подкрепям!
Аз наскоро карах за „А“ категория. Уж с връзки, уж да ми обърне повече внимание, защото не бях карал мотор досега, уж да карам колкото е предвидено, уж.... Ами отидохме на полигона, обясни ми човека за 5 мин. елементите, обясни ми горе долу как се кара мотор, видя ме, че направих едно кръгче криво-ляво, и си тръгна.

Като гледам как е при другите - пак много съм карал

Поне мотора беше Хонда бандит, а не някоя китайска недомислица, с каквито караха останалите.
За конкретната тема няма какво да коментирам - никой не разбра, че Dido_70 е въпросния инструктор...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ей, айде и двамцата да си събирате чукалата и да излитате от този форум!!!
Единият недоволен от инструктора си и се оплаква. И изведнъж идва друг негов курсист, който адски разпалено обяснява как даскала му не бил такъв човек, как не може да се опетнява името му и т.н. Вие нас да не ни взехте за боядисани врабчета, бе ей! Дидо, личи ти, че отношението ти към въпросния инструктор е повече от лично! А и не знам кой инструктор позволява на курсистите му да си бъркат в жабката на автомобила, да си вадят картоните на други курсисти и да ги снимат...е, освен, ако ти не си въпросния инструктор, мон ами!
Автомобилните форуми са с предназначение да събират хора с общи интереси, които да обсъждат проблемите и влеченията си към дадена марка автомобили!!! Дреме ми на ку*а на мен за смотаните ви курсове! Мен преди години, ако не ме беше хванал баща ми да ме учи на село как се кара, как се паркира, как се тръгва от наклон...сега щях да съм масов убиец с волан! И моя инструктор УЖ беше голямата работа, УЖ имаше 30 г. стаж, а веднъж не ме е хванал да паркирам, да тръгвам от баир. Ама нито съм тръгнал да се жалвам, нито нищо. Курсовете ми бяха за пред държавата, зашото аз от 12 годишен съм се качил в на бащата Ладата.
Така че, мили наши гости, вземете да си обирате крушите! Не си правете евтини реклами и анти-реклами - за тази цел си има форум продава, където срещу скромна сума може да си драснете една темичка и да си предложите услугите там! Ама не ни правете нас на идиоти, защото никой не ви се връзва, че сте курсисти на някакъв бастун и водите словесна война в името на неговото благоденствие...все пак е БМВ форум - тук сме умни и интелигентни хора!
Единият недоволен от инструктора си и се оплаква. И изведнъж идва друг негов курсист, който адски разпалено обяснява как даскала му не бил такъв човек, как не може да се опетнява името му и т.н. Вие нас да не ни взехте за боядисани врабчета, бе ей! Дидо, личи ти, че отношението ти към въпросния инструктор е повече от лично! А и не знам кой инструктор позволява на курсистите му да си бъркат в жабката на автомобила, да си вадят картоните на други курсисти и да ги снимат...е, освен, ако ти не си въпросния инструктор, мон ами!
Автомобилните форуми са с предназначение да събират хора с общи интереси, които да обсъждат проблемите и влеченията си към дадена марка автомобили!!! Дреме ми на ку*а на мен за смотаните ви курсове! Мен преди години, ако не ме беше хванал баща ми да ме учи на село как се кара, как се паркира, как се тръгва от наклон...сега щях да съм масов убиец с волан! И моя инструктор УЖ беше голямата работа, УЖ имаше 30 г. стаж, а веднъж не ме е хванал да паркирам, да тръгвам от баир. Ама нито съм тръгнал да се жалвам, нито нищо. Курсовете ми бяха за пред държавата, зашото аз от 12 годишен съм се качил в на бащата Ладата.
Така че, мили наши гости, вземете да си обирате крушите! Не си правете евтини реклами и анти-реклами - за тази цел си има форум продава, където срещу скромна сума може да си драснете една темичка и да си предложите услугите там! Ама не ни правете нас на идиоти, защото никой не ви се връзва, че сте курсисти на някакъв бастун и водите словесна война в името на неговото благоденствие...все пак е БМВ форум - тук сме умни и интелигентни хора!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
bum_bum написа:Не знам що не е заключена темата ама аз пак да повторя- деба и боклуците са тва инструкторите
Ей това трябва да сложи

Леле какви инструктури има..по форуми да се оправдават

Хубава темичка посмяхме се добре .....ама не се включиха нечии спамерски ръчички щеше да стане голямо хапване с голеемииият

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Повече от убеден съм, че Dido_70 не е никакъв курсист, а е съвсем друг човек. Понеже това е виртуален форум и тук всеки може да се представя за друг (което не може, за съжаление, да се промени), не може да се докаже обратното. НО: дори и да представи тука картона на въпросното момиче, ситуацията няма да се промени. Та откъде го знаете, "Дидо", че картона и е при него и че се е расписвала в него? А?
А пък и госпожата, за която става въпрос, съвсем спокойно може да ви предяви претенции за това, ако разбере, че картона със нейна снимка е публикуван във интернет. И това вече става не просто споделяне на едно мнение във интернет (каквато е тази тема), а нарушение на личните и права.
Още веднъж да повторя: аз във никакъв случай не променям мнението си.

А пък и госпожата, за която става въпрос, съвсем спокойно може да ви предяви претенции за това, ако разбере, че картона със нейна снимка е публикуван във интернет. И това вече става не просто споделяне на едно мнение във интернет (каквато е тази тема), а нарушение на личните и права.
Още веднъж да повторя: аз във никакъв случай не променям мнението си.
- Azrail
- UFO Pilot
-
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2