Въпрос относно изплащане на щета по автокаско?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
В булстрад не вкарват в тяхен сервиз, ако е над 7г.
Те са обсолютни измамници според мен! Аз бях там преди година на расрочено, одарихаме отзад, не съм виновен имам протокол от КАТ за удар от зад и тия копелета платиха половината от ремонта ми!!!
Махнах се от там без да си плащам и остатъка от вноските, а с най-голямата си наглост ми се обаждат, че трябвало да си ги платя, казах им аз повече при измикяри и измамници не отивам, не че другите не са, но пък тези са нагли. Ходих да се разправям и ми казват - за коли над 7г оценяваме с 30% от стойноста от частите в Основния дилър. За БМВ работят с Камор Ауто.
Аз мойте части ги взех 2-ра ръка и пак ремонта е точно почти 2 пъти по-скъп.
Те са обсолютни измамници според мен! Аз бях там преди година на расрочено, одарихаме отзад, не съм виновен имам протокол от КАТ за удар от зад и тия копелета платиха половината от ремонта ми!!!
Махнах се от там без да си плащам и остатъка от вноските, а с най-голямата си наглост ми се обаждат, че трябвало да си ги платя, казах им аз повече при измикяри и измамници не отивам, не че другите не са, но пък тези са нагли. Ходих да се разправям и ми казват - за коли над 7г оценяваме с 30% от стойноста от частите в Основния дилър. За БМВ работят с Камор Ауто.
Аз мойте части ги взех 2-ра ръка и пак ремонта е точно почти 2 пъти по-скъп.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
///MapTo написа:И сега що дигаме темите от прахта
Щото утре пак някой ще си направи "Бонус каско", подвеждайки се от името каско и ще реве след някоя щета (особено като почне кампанията за Гражданската отговорност)... а като гледам се появиха и други мнения, които са от личен опит и биха имали полза за други хора... не мисля, че трябваше да пусна нова тема: "Внимавайте като сключванте застраховка Бонус каско - четете малките букви... да не говорим пък, че булстрадските коли са най-крадени от застрахованите...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2