Спазвате ли закона за движение по пътищата?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Като чета постовете в тая тема мисля,че е време някои колега да си признае,че е полицаи и тогава.................................

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SKISA написа:владос,ако ми дадеш една основателна причина защо аз пръв и най-пръв трябва да почна да спазвам закона ,а другите след мене-ще го направя...! и понеже съм опитвал и то не за кратко и то не само за закона по пътищата ,ще ти кажа ,че от опита ми нищо не излезе...!!
......
За това казвам, че това е манталитет. Вярно, че те цитирах, но нямах в предвид конкретно теб, а че това е начин на мислене при българите. Не мисля, че ако ти, аз, Пешо, Гошо и Иван започнем да спазваме правилата другите ще ни последват. Трябват си строги закони, които да се спазват. Въпреки всичко, ако всеки се замисли и не мине един път на червено, все пак ще е нещо. Защото ти ще минеш, ама пикльото до тебе, дето вчера са му купили комплект кола+книжка, ще те види и ще си каже: "Тоя с тая барака минава, а аз с мойта резачка ли няма да мина"...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колега,аз вече 24 години се опитвам да давам пример ...!айде да не е 24 ,че в началото и аз съм бил новобранец,ма поне 15г...! и да ти кажа файда нема!даже стават все по-нагли,все по-непукисти и просто видях ,че докато аз давам пример живота ми ще свърши...! и ще си остана некой ден на некой светофар докато чакам ...!! рядко минавам на червено...!примерно през нощта ,като се огледам и на десен завой!знам ,че е неправилно и не се гордея...! случвало се е ,обаче един-два пъти..! за спазването на другите правила,обаче просто нямам нерви вече. когато видя някой да кара в насрешното и знам ,че ще се натисне да се бутне пред мен най-нормалното нещо в белите страни е ,а и сред нормалните хора е да го пуснеш,защото иначе ще стане ситуация и може и ти да пострадаш...!защото може човека да е бързал за болница или нещо наистина адски важно.. тук,обаче това не важи...!знам,че видя ли кола до мен да изпреварва в насрешното -просто тва е поредният наглец! за това не го пускам-за да може поне малко да се научи ,че невинаги става като си сложи калника пред някой и да изтръпне като наближат другите коли отсреща!!! така съм решил вече...!!! понякога дори изкарвам малко колата си вляво ,за да им е трудно да минат!!! ако ме чукне -ше се разпрааме...!
скоро писах за един такъв герой-още ме е яд ,че не опита да мине точно пред мен-щеше да има тема ,доста голема във форума...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1&start=30
скоро писах за един такъв герой-още ме е яд ,че не опита да мине точно пред мен-щеше да има тема ,доста голема във форума...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1&start=30
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:Bavarec*** написа:Като чета постовете в тая тема мисля,че е време някои колега да си признае,че е полицаи и тогава.................................
Той е от добрите![]()
![]()
... и е от друг вид

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Винаги!!! (когато обстоятелствата не ме принуждават да бъда нарушител...
)
П.П. В същия дух - в Германия, в 3:00ч. през нощта, спират на червено на безлюден светофар и изчакват кротко до зелено, а вие?

П.П. В същия дух - в Германия, в 3:00ч. през нощта, спират на червено на безлюден светофар и изчакват кротко до зелено, а вие?

"... _ _ _ ..."
stozashto написа:Винаги!!! (когато обстоятелствата не ме принуждават да бъда нарушител...![]()
)
Еми и аз спирам кво да правя знаеш ли кои пиян и надрусан 18 годишен с
спортния автомобил на мама или на тати ще профучи с 200км/ч без фарове ?
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5