Технически преглед
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
не е възможно да вземеш със стара дата! Просто всяка вечер се пращат протоколите в ДАИ!
Ако ти трябва човек ОК, но не и със стара дата! А и не мога да разбера защо ти е със старадата техн., освен ако не си направил ПТП де!
Ако ти трябва човек ОК, но не и със стара дата! А и не мога да разбера защо ти е със старадата техн., освен ако не си направил ПТП де!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Дай малко повече подробност! Не може когато са дошли куките да не са ти искали талончето???
Човека е най-лесното, но все пак ми трябва подробност
Човека е най-лесното, но все пак ми трябва подробност
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Според мен проблем няма,затова и контролните органи не са го отразили.
ГТП ти важи до края на месеца оказващ перфорацията,пише го и с ситни букви на талончето,не до датата!!!
Айде сега спи спокойно и казвай къде да ти пратя координати да пратиш нещо за почерпка
ГТП ти важи до края на месеца оказващ перфорацията,пише го и с ситни букви на талончето,не до датата!!!
Айде сега спи спокойно и казвай къде да ти пратя координати да пратиш нещо за почерпка
Turboman написа:ГТП ти важи до края на месеца оказващ перфорацията,пише го и с ситни букви на талончето,не до датата!!!
Сигурен ли си? никъде в малкия текст не се казва подобно нещо. Пише "Перфорацията показва годината и месеца на следващия технически преглед". Ама се пак отзад си пише датата. Последния път като ми правиха проверка на документите катаджията си ми каза "момче, техническия ти изтича след 2 дена, имай напредвид" и човека нито се заяждаше нито ми правеше проблеми.
Имам и приятел с акт за изтекъл технически с 1 седмица!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Ти донеси няква почерпка и не се притеснявай,а твоя приятел да ходи да обжалва акта,много хора ги ебават по тоя начин,като не си знаят правата.
Показателно е че при ПТП-то не са ти казали нищо,а не че не са забелязали,но за друг път не изпускай така рабоатата да не се шашкаш и да не те базикат за глупости
Показателно е че при ПТП-то не са ти казали нищо,а не че не са забелязали,но за друг път не изпускай така рабоатата да не се шашкаш и да не те базикат за глупости
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
9 мнения
• Страница 1 от 1