Интернет
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Интернет
Здравейте! Имам нужда от помощ при инсталирането на един рутер! Значи купих си безжичен рутер Linksys WRT54GC но нещо не мога да га настроя! Прави ми връзката между компа, но не иска да се свърже с интернет! С кабелен нет съм! Явно нещо не правя настройките на нета както трябва! Моля ако някой разбира и може да отдели някакво време да напише някой ред по въпроса! Благодаря предварително!!!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
хм , трябва да настоиш ип-тата , ако сичко е наред може да трябва да се обадиш на доставчика да ти смени мак адреса .
It`s party time !
Значи на пц-то слагаш настройки "obtain an ip automatically" и пускаш internet explorer / mozilla firefox / или каквото ползваш и пишеш 192.168.1.1 и ще ти излезе панелче с user и pass. На user нищо не пишеш а на парола пишеш аdmin. Там ще ти излязат 5те настройките на ип-то. Пишеш ги там и трябва да си готов. А и може и да ти трябва нов МАК адрес, но за това ще трябва да се обадиш на интернет доставчика ти и да кажеш, че си с рутер иначе няма да стане работата с нов обикновен МАК адрес.. те си имат там некви различия. Първо пробвай без смяна дали ще ти тръгне. Успех 

3 мнения
• Страница 1 от 1