да возиш петима души ...
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
В БГ е голям ужас, но аз в момента съм в Испния, да видите всяка вечер по новините дават как на ден са се утрепали по най жесток начин десетки хора. А на живо какви чудесии видях вече, всеки път ми изтръпва лайното в най голяма степен като се кача на кола.
Вчера видях кола, която е ударена отзад, но по такъв начин че шофиорската седалка е буквално при двигателя.... и още една която беше станала по бетер от кабрио под ремаркето на един тир
Вчера видях кола, която е ударена отзад, но по такъв начин че шофиорската седалка е буквално при двигателя.... и още една която беше станала по бетер от кабрио под ремаркето на един тир

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Spit-Fire написа:В БГ е голям ужас, но аз в момента съм в Испния, да видите всяка вечер по новините дават как на ден са се утрепали по най жесток начин десетки хора. А на живо какви чудесии видях вече, всеки път ми изтръпва лайното в най голяма степен като се кача на кола.
Най-накрая някой да каже, че не само унас се удрят и, че не само тук са избиваме кат кучета

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Прав си братле тук е адска свинщина въпреки че има голям ред навсякъде засичат, минават на червено, не гледат в огледалата и тн. Днеска щях да помета на 100 МЕТРА 2МА ОЛИГОГФРЕНИ КОИТО ПРАВЕХА ОБРАТЕН ВЪРХУ 2НА НЕПРЕКЪСНАТА

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- KickingKing
- ентусиаст
-
И как видяхте в тия снимки с мега ултра гига високо качество, че е станало в БГ или само тука стават катастрофите?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Да бе, и аз не мога да разбера от снимка 100х100 пиксела как разбрахте всичко?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Archangel написа:Да бе, и аз не мога да разбера от снимка 100х100 пиксела как разбрахте всичко?
Даваха го по Новините.

- Burningparis
- ентусиаст
-
това са снимките от сайта на БТВ. По новините го даваха и пилота даже докато още беше стиснат под ламарините. Честно казано въобще не ми се пишеше каквото и да е защото сме изписали 1000 теми с морал ... факт е обаче, че това е поредното мазало в което се вижда безотговорността на шоферите, (с 5 човека на борда да изгубии контрол поради скорост и да се забие в насрещното
и то си личи че е лятял щото на тия коли таваните не им се късат току така....) в частност колата е БМВ, просто за първи път не го тиражираха по този начин, както обикновено.

- KickingKing
- ентусиаст
-
Burningparis написа:....защото сме изписали 1000 теми с морал ... факт е обаче, че това е поредното мазало в което се вижда безотговорността на шоферите
Lacho : при тебе се знае че като се качиш в колата ти идват гости в главата
Mollov: аз Любо (Burninparis) го знам къв е ненормален
Casper: Стилът на Любето е full throttle position

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Очевидец, минал покрай тая чудна гледка, беше пуснал коментар в един от новинарските сайтове, че тоя с бмв-то бил некъв брикет 

- Burningparis
- ентусиаст
-
KickingKing написа:Burningparis написа:....защото сме изписали 1000 теми с морал ... факт е обаче, че това е поредното мазало в което се вижда безотговорността на шоферитеLacho : при тебе се знае че като се качиш в колата ти идват гости в главата
Mollov: аз Любо (Burninparis) го знам къв е ненормален
Casper: Стилът на Любето е full throttle position
Прекален светец и Богу не е приятен...
не знам защо си ми копирал подписа и правиш паралел между нещата. Това, че давам газ на обратните завои не значи, че изпреварвам с 160 в насрещното когато идват коли и фатът, че да чукам на дърво откак имам книжка карам само БМВ и имам 1 акт и 0 катастрофи би трябвало да е достатъчен.
Също така, след като един лайнар сгази дядо ми на пешеходна пътека а друг размаза колата на гаджето ми така, че по чист късмет се размина ..... лично за себе си доста неща видях от другата страна и премислих

има голяма разлика между това :
(1) - да даваш газ на места, където не застрашаваш околните и себе си

и
(2)- да шофираш малоумно на ръба и да мислиш, че просто на теб няма да се случи.
14 мнения
• Страница 1 от 1