търся някой във френската гимназия .....
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
търся някой във френската гимназия .....
не се смейте-не търся момичета във френската. сина,който до преди време беше най-малкият потребител във форума е приет във френската и ми се ще да го запозная с някой от форума там ,да не го праат на пестил като заек!!! или па некой даскал там за секи случай!
ако некой има нещо впредвид може и на ЛС!
че кви работи чувам за елитните гимназии - почвам да си мислим да ида и аз за една седмица на даскало там да въведа ред....
може и на ЛС
че кви работи чувам за елитните гимназии - почвам да си мислим да ида и аз за една седмица на даскало там да въведа ред....

може и на ЛС
Последна промяна SKISA на 15 Авг 2008, 9:25, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Дай му повече кураж и го остави да се оправи сам . Ще му направиш услуга . Иначе по -лошо според мен .Но ти си знаеш .
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Няма страшно, ще се справи момчето само
Не му трябва ти да го запознаваш с някой- има време и всичко ще си дойде на мястото
Иначе не знам за френската, но за първа английска мога само хубави работи да кажа- там намерих едни от най-добрите( в смисъл умни, читави и не само
) си приятели... за втора мога да кажа също, че имам много читави приятели и от там- т.е. елитните гимназии са си екстра 

Иначе не знам за френската, но за първа английска мога само хубави работи да кажа- там намерих едни от най-добрите( в смисъл умни, читави и не само

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Много свестни преподаватели има.Наистина останах с най-топли чувства към Френската
Ако се учи добре,няма да има проблеми.

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Re: търся някой във френската гимназия или с връзки там.....
SKISA написа:не се смейте-не търся момичета във френската. сина,който до преди време беше най-малкият потребител във форума е приет във френската и ми се ще да го запозная с някой от форума там ,да не го праат на пестил като заек!!! или па некой даскал там за секи случай!
че кви работи чувам за елитните гимназии - почвам да си мислим да ида и аз за една седмица на даскало там да въведа ред....![]()
може и на ЛС
Честито на сина ти за френската!

Каквото и да чуваш за "елитните" гимназии, те все са си "елитни"... общото ниво спада или се покачва, но те са все отгоре... А ако синът ти И учи здраво, няма да сгреши!

Пожелавам успех на сина ти като гимназист и на теб като татко на гимназист!

"... _ _ _ ..."
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
елитните гимназии преди да кандидатства и да го запишем ги проверих и проучих все едно ше ги купувам....
общо взето ми е ясно...! не искам да го правя сина като в саксия -просто имах впредвид ако има и други ентусиасти на наща марка да се видят и да си приказват и така...! той си е закърмен с бензин от бмв и е фен голям като татки си.....! все пак ние сме сила и имаме хора насекъде.
ако няма-здраве!!!

общо взето ми е ясно...! не искам да го правя сина като в саксия -просто имах впредвид ако има и други ентусиасти на наща марка да се видят и да си приказват и така...! той си е закърмен с бензин от бмв и е фен голям като татки си.....! все пак ние сме сила и имаме хора насекъде.
ако няма-здраве!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1