Предложения за Бизнес :)
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Предложения за Бизнес :)
Здравейте,
Имам едно помещение на центъра в гр.Добринище на 5км от Банско
35кв/м. с санитарен възел вътрешен двор с каменни дзидове 4ардак и барбекю и така нататък
И незнам какво да го правя даите предложения
Мислех да го правя аптека 4е болницата е до мен на 7 метра и вси4ки 6те си копуват от мен вместо да обикалят цялото град4е за аптека но неможах да си намеря свободен фармацефт
Беше интернет зала но ве4е няма фаида и ги махнах компютрите
Ако не измисля нещо ще взема да го дам под наем и да ми се маха от главата
Имам едно помещение на центъра в гр.Добринище на 5км от Банско

35кв/м. с санитарен възел вътрешен двор с каменни дзидове 4ардак и барбекю и така нататък
И незнам какво да го правя даите предложения

Мислех да го правя аптека 4е болницата е до мен на 7 метра и вси4ки 6те си копуват от мен вместо да обикалят цялото град4е за аптека но неможах да си намеря свободен фармацефт
Беше интернет зала но ве4е няма фаида и ги махнах компютрите
Ако не измисля нещо ще взема да го дам под наем и да ми се маха от главата

Брат аз бях в Банско 2 месеца поне и ми направи впечетление че няма магазин за строителни материяли,смисал не че няма ама са само 2 и те имат беден избор.Както знаеш там се строи яко пусни едни строителни материяли които ще са от полза са строителите и гледаи какво става
......
Ще се сцепат да идват 100% гаранция.От кръчми няма позла те са навсякаде има и един голям маркет като Фантастико така че и хранителните не са на далавера.Сложи си една тонираща система на Оргахим да си тонираш латекс Външни мазилки от това също има нужда Банско и околностите.
А и да не забравя наи важното ПЛОЧКИ И ФАЯНС да има също

Ще се сцепат да идват 100% гаранция.От кръчми няма позла те са навсякаде има и един голям маркет като Фантастико така че и хранителните не са на далавера.Сложи си една тонираща система на Оргахим да си тонираш латекс Външни мазилки от това също има нужда Банско и околностите.
А и да не забравя наи важното ПЛОЧКИ И ФАЯНС да има също

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Asmatika написа:Брат аз бях в Банско 2 месеца поне и ми направи впечетление че няма магазин за строителни материяли,смисал не че няма ама са само 2 и те имат беден избор.Както знаеш там се строи яко пусни едни строителни материяли които ще са от полза са строителите и гледаи какво става......
Това е един вариант ама трябва да го направиш голямо и хубаво и ако няма много други такива магазини
Се се чуда и съм ходил на Банско ама никъде нема скутери,АТВта,колела под наем ако е на удобно централно оживено място може да върви

Bavarec*** написа:Asmatika написа:Брат аз бях в Банско 2 месеца поне и ми направи впечетление че няма магазин за строителни материяли,смисал не че няма ама са само 2 и те имат беден избор.Както знаеш там се строи яко пусни едни строителни материяли които ще са от полза са строителите и гледаи какво става......
Това е един вариант ама трябва да го направиш голямо и хубаво и ако няма много други такива магазини
Се се чуда и съм ходил на Банско ама никъде нема скутери,АТВта,колела под наем ако е на удобно централно оживено място може да върви
Колега мисля че не е наи удачното решение за скутери и други превозни сретства при положение че там е една строителна площатка.Се пак не е морето

Ще ме прощаваш за критиката ма мисля че съм прав

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Asmatika написа:Bavarec*** написа:Asmatika написа:Брат аз бях в Банско 2 месеца поне и ми направи впечетление че няма магазин за строителни материяли,смисал не че няма ама са само 2 и те имат беден избор.Както знаеш там се строи яко пусни едни строителни материяли които ще са от полза са строителите и гледаи какво става......
Колега мисля че не е наи удачното решение за скутери и други превозни сретства при положение че там е една строителна площатка.Се пак не е моретоами Банско.Курорт си е така че по скоро нещо което би помогнало в зимниа периот на тористите.
Ще ме прощаваш за критиката ма мисля че съм прав
Да не е морето но може да се получи миналата седмица ходих в една местност около Троян и пред хотела имаше четири АТВта и едвам се наредих да ги карам на третия ден и то защотопознаваме шефа и то карахме в 9сутринта после бяха запазени та това си е добро с екскурзовод (ти) знаеш местноста и карате по некви трудни места.
Незнам ако имаш повече пари пробваи ако нямаш недеи.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ей това с АТВ-тата е много готино. Преди два месеца бяхме с още едно семейство в Банско и от нямане кво да правим се разцепихме от ядене и пиене, апък ако имаше АТВ-та, 100% щяхме да побръмчим наоколо.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ако двора ти е добре ограден, бой с кучета, после може да минете на хора. Ще се свържеш с 2-3 сводника + един дилър и клиентите са ток.
Ако не ти се занимава -> под наем и газ на БМВ-то (шапка на тояга
).
RESPECT
by t060
Ако не ти се занимава -> под наем и газ на БМВ-то (шапка на тояга

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
t060 написа:Ако двора ти е добре ограден, бой с кучета, после може да минете на хора. Ще се свържеш с 2-3 сводника + един дилър и клиентите са ток.
Ако не ти се занимава -> под наем и газ на БМВ-то (шапка на тояга).
RESPECT
by t060
Дам това ве4е не е на мода

10 мнения
• Страница 1 от 1