Измиване на нов автомобил BMW X5 E 70 2008
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Измиване на нов автомобил BMW X5 E 70 2008
Може ли някой да ми помогне със съвет с какъв препарат да измивам колата?
При безконтактното миене се повреждат гланца на пласмасите и матират хромираните части.
Ще съм благодарен ако някой сподели опит.
При безконтактното миене се повреждат гланца на пласмасите и матират хромираните части.
Ще съм благодарен ако някой сподели опит.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , добре дошъл във форума
По питането ти - избягвай безконтактни препарати за миене на всички марки освен на Вюрт/Wurth
Даже ако в Пловдив можеш да намериш или пък знаеш мивка където рабортят с именно такива препарати и т.нар "тристъпково миене" ще е най-добре за новата машинка
Аз знам и ползвам услугите на две автомивки в София където мият по тази технология като първата стъпка е миене с разредено до голяма степен безконтактно на Вюрт ,втората стъпка е миене с автошампоан на същата фирма ,гъба максимално чиста от песъчинки и след отмиването третата стъпка а именно нанасянето на специална вакса ,която след минута отмиват с леко течаща вода
Ей това е единствения вариант колата да запази блясъка си за дълго и никъде да няма матирали лайсни,пластмаси и прочие ...
п.с. Забрави да ти хвалят и да се хващаш на въдиците за всякакви Италиански препарати за миене - те вече се правят някъде из Южна България
Георги Пенчев

По питането ти - избягвай безконтактни препарати за миене на всички марки освен на Вюрт/Wurth

Аз знам и ползвам услугите на две автомивки в София където мият по тази технология като първата стъпка е миене с разредено до голяма степен безконтактно на Вюрт ,втората стъпка е миене с автошампоан на същата фирма ,гъба максимално чиста от песъчинки и след отмиването третата стъпка а именно нанасянето на специална вакса ,която след минута отмиват с леко течаща вода

п.с. Забрави да ти хвалят и да се хващаш на въдиците за всякакви Италиански препарати за миене - те вече се правят някъде из Южна България

Георги Пенчев
Penchev написа:Колега , добре дошъл във форума![]()
По питането ти - избягвай безконтактни препарати за миене на всички марки освен на Вюрт/WurthДаже ако в Пловдив можеш да намериш или пък знаеш мивка където рабортят с именно такива препарати и т.нар "тристъпково миене" ще е най-добре за новата машинка
![]()
Аз знам и ползвам услугите на две автомивки в София където мият по тази технология като първата стъпка е миене с разредено до голяма степен безконтактно на Вюрт ,втората стъпка е миене с автошампоан на същата фирма ,гъба максимално чиста от песъчинки и след отмиването третата стъпка а именно нанасянето на специална вакса ,която след минута отмиват с леко течаща водаЕй това е единствения вариант колата да запази блясъка си за дълго и никъде да няма матирали лайсни,пластмаси и прочие ...
п.с. Забрави да ти хвалят и да се хващаш на въдиците за всякакви Италиански препарати за миене - те вече се правят някъде из Южна България![]()
п.с.2 Колегите над мен са шегаджий ,да не се засегнеш нещо![]()
Георги Пенчев
Като стана въпрос за София, кои са въпросните мивки. Да не би едната да е "City car" ?

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Като стана въпрос за София, кои са въпросните мивки. Да не би едната да е "City car" ?
[/quote]
В "Ситикар" ползват "Максолен" - доста добре се отнася с колата, можеби най-добрата химия за една кола - обаче половината персонал и хабер си няма от качествено миене - един съвет, ако ходите там търсете Недялко или Дългия (него лесно ще познаете
)

В "Ситикар" ползват "Максолен" - доста добре се отнася с колата, можеби най-добрата химия за една кола - обаче половината персонал и хабер си няма от качествено миене - един съвет, ако ходите там търсете Недялко или Дългия (него лесно ще познаете

"тристъпково миене"
В Пловдив "тристъпково миене" се извършва в автомивка "РУМЕКС"
на бул. Източен.
Нарекли са го ВИП измиване.
Чудесно ми мият колата, верно малко е скъпичко но пък си заслужава да видиш блясък.
Успех на всички !
на бул. Източен.
Нарекли са го ВИП измиване.
Чудесно ми мият колата, верно малко е скъпичко но пък си заслужава да видиш блясък.
Успех на всички !
9 мнения
• Страница 1 от 1